Παντέλης: «Η πιο σημαντική νίκη από την αρχή της σεζόν» (vid)

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε για τη νίκη της Ηλιούπολης επί του Ολυμπιακού Β' την οποία και χαρακτήρισε την πιο σημαντική από την αρχή της σεζον.

Παντέλης: «Η πιο σημαντική νίκη από την αρχή της σεζόν» (vid)

Σε μία πολύ σημαντική νίκη έφτασε η Ηλιούπολη που επικράτησε με σκορ 1-0 του Ολυμπιακού Β'. Ο τεχνικός του «Ήλιου», Νίκος Παντέλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε ικανοποιημένος χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντική αυτή τη νίκη.

Αναλυτικά ο Νίκος Παντέλης μίλησε:

Για το παιχνίδι: Για εμάς ήταν το πιο σημαντικό αποτέλεσμα από την αρχή της περιόδου γιατί προερχόμασταν από δύο σερί νίκες και στατιστικά τρίτη δεν κάνεις, αλλά έγινε. Είχαμε και την ταλαιπωρία γιατί γυρίσαμε με το καράβι από την Κρήτη. Αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται με καρδιά και η ομάδα μας έφτασε σε μία δίκαιη νίκη παίζοντας με καρδιά.

Για το μέλλον: Στόχος μας ήταν να μείνουμε στην κατηγορία γιατί έχουμε 21 νέα παιδιά και γρήγορα για να μην έχουν άγχος τα παιδιά στη συνέχεια.

Για τον Περιστερίδη: Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες φάσεις και θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά δεν το έκανε λόγω Περιστερίδη. Στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ είχε κάνει ένα λάθος και σήμερα απέδειξε ότι είναι καλός τερματοφύλακας. Μάλλον του πάει ο Ολυμπιακός Β'