Oριστική η διακοπή στο Nίκη Βόλου - ΑΕΛ!

Το θεσσαλικό ντέρμπι της Νίκης Βόλου με την ΑΕΛ διακόπηκε οριστικά, αφού στο 48' κλιμακώθηκαν τα επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων. Ούτε η εκκένωση που ζήτησε ο διαιτητής επετεύχθη ούτε η αστυνομία μπορούσε να εγγυηθεί την ασφαλή επανέναρξη του ματς...

Oριστική η διακοπή στο Nίκη Βόλου - ΑΕΛ!

Δεν ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική της Super League 2!

To τελευταίο χρονικά ματς της αγωνιστικής του Α' ομίλου (Βόρειου) που διεξαγόταν στο Πανθεσσαλικό του Βόλου μεταξύ της τοπικής Νίκης και της AEΛ θα συνεχιστεί στις ... δικαστικές αίθουσες, όπου θα κριθεί η τύχη του αφού διεκόπη!

Αιτία της επεισόδια που υπήρξαν μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Ένταση υπήρχε από την άφιξη των εκδρομέων των «βυσσινί» και κλιμακώθηκαν στο ημίχρονο με φίλους των γηπεδούχων να βγαίνουν από την κερκίδα τους και να εισβάλλουν σε εκείνη των φιλοξενούμενων μ' αποτέλεσμα «μάχες» σώμα με σώμα.

Το ματς διεκόπη στο 48ο λεπτό και σε ένα χρονικό σημείο όπου οι «βυσσινί» ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1.

Τότε επενέβησαν τα ΜΑΤ, έγινε μεταξύ άλλων χρήση κροτίδων κρότου λάμψης και ηρέμησαν τα πνεύματα, ενώ οι αποστολές πήγαν στα αποδυτήρια.

Ο ρέφερι Τσιάρας ζήτησε την εκκένωση του Πανθεσσαλικού η οποία δεν επετεύχθη, αλλά προς στιγμήν τα πνεύματα ηρέμησαν και οι παίκτες βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν προθέρμανση.

Ύστερα από λίγο όμως αποφασίστηκε η οριστική διακοπή της αναμέτρησης, καθώς σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες η αστυνομία δήλωσε αδυναμία ώστε να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της μέχρι το τέλος.