Στις καθυστερήσεις με πέναλτι ο Μακεδονικός τον Αλμωπό (1-0)

Mετά από εννιά αγωνιστικές όπου είχε μόνο ένα τρίποντο (άνευ αγώνα...) ο Μακεδονικός επικράτησε, 1-0, με πέναλτι του Τσουκάνη στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του ισόβαθμου του Αλμωπού Aριδαίας στο εναρκτήριο ματς της 19ης αγωνιστικής της Super League 2

Στις καθυστερήσεις με πέναλτι ο Μακεδονικός τον Αλμωπό (1-0)

Mε νικητή τον Μακεδονικό και μπόλικο ...δράμα ολοκληρώθηκε το πρώτο ματς της 19ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι «πράσινοι επικράτησαν με 1-0 του Αλμωπού Αριδαίας με τον οποίο ήταν ισόβαθμοι πριν την έναρξη της αναμέτρησης και πήραν το πρώτο τους τρίποντο εντός αγωνιστικού χώρου τα τελευταία 10 ματς αφού το προηγούμενο (26/02) με τον Απόλλωνα Λάρισας το πήρε άνευ αγώνες!

Το πρώτο μέρος δεν είχε συγκινήσεις μ' εξαίρεση το πλασέ του Μιλισάβλιεβιτς, από σέντρα του Τσουκάνη και τον Ντόκιτς να μπλοκάρει (43').

Ο Μακεδονικός μπήκε δυνατά στην επανάληψη φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 55’ αλλά ο Ντόκιτς σταμάτησε προβολή του Γκέντσογλου.

Ο κίπερ της ομάδας της Πιερίας σταμάτησε και τον Σιατραβάνη αλλά στις καθυστερήσεις (92') έκανε λάθος έξοδο γκρεμίζοντας στον αέρα τον Σαραντίδη.

Ο ρέφερι Δραγούσης που είχε δείξει παίζεται σε μαρκάρισμα του Μανωλάκης στον Σιατραβάνη (78') και ότι δεν πέρασε η μπάλα την γραμμή σε σουτ του Σαραντίδη (89') έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Ντόκιτς, με το πόδι και τη βοήθεια του δοκαριού απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Τσουκάνης ευστόχησε

Μακεδονικός (Ζαζόπουλος): Γουναρίδης, Μπρατσιάνη (64’ Χασάνογλου), Τσουκάνης, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Μιλισάβλιεβιτς (65’ Λεωνιδόπουλος), Σιατραβάνης, Παναγιωτούδης, Σιμόνι (64’ Σαραντίδης), Ζαφειράκης (80’ λ.τρ. Τσιλιγγίρης), Γκέντσογλου (83’ Γαρύφαλλος).

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Παρασκευάς, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Κέρθι, Εππας (60’ Ασλαμπάλογλου), Μακρυδάκης (74’ Πέλκας), Παπαδόπουλος (90’ Ρίβας), Ταχματζίδης (59’ Τσιπούρας), Πέττας (90’ Πατρινός)