Παναθηναϊκός Β’- Θεσπρωτός 1-1:Έσωσε τον βαθμό στο τέλος

Παναθηναϊκός Β’ και Θεσπρωτός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο ΟΑΚΑ με τους «πράσινους» να ισοφαρίζουν στο τελευταίο δεκάλεπτο

Παναθηναϊκός Β’- Θεσπρωτός 1-1:Έσωσε τον βαθμό στο τέλος

Ο Θεσπρωτός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το «διπλό» μέσα στο ΟΑΚΑ, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Παναθηναϊκό Β’ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα πάντως πήρε τον βαθμό που ελπίζει να αποδειχθεί πολύτιμος στη συνέχεια και στην προσπάθεια που καταβάλει για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι προβληματικό πρόσωπο και με «χρυσή αλλαγή» τον Αλμπάνη, κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Στο 29’ η άμυνα του Παναθηναϊκού «κόλλησε» και ο Μίγγος σούταρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα πήγε δοκάρι και μέσα.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να «σφραγίσουν» τη νίκη τους, αλλά ήταν άστοχοι, ενώ στο β’ μέρος ο Παναθηναϊκός ανέβασε την πίεσή του, άλλαξε το πλάνο το σε 3-52 παίζοντας φουλ επίθεση και στο 85’ ισοφάρισε.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αλμπάνης που μόλις είχε μπει ως αλλαγή με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Διαιτητής: Κοκκόρης (Αρκαδίας)

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου):Σουρδής, Κρυπαράκος (46’ Τουρκιχωρίτης), Προδρομίτης, Σιδεράς, Μαρτίνης, Βουτσάς (69’ Καρβούνης), Εμπό (46’ Μαντσίνι), Φουρτάδο, Αθανασακόπουλος (59’ Αλμπάνης), Κυριόπουλος, Μπιλάλ (69’ Τερεζίου).

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Μαρτίνεζ, Πανταζέλος, Κωνσταντίνου, Μπίκας (84’ Παππάς), Ρίζος, Μίγγος (68’ Λύγκας), Οικονομικός (73’ Γώγος), Ρούσης (73’ Χατζάκος), Δρίτσας, Ντόντης.