Super League 2: Νίκες γηπεδούχων σε Καλλιθέα και Αλκαζάρ στο ξεκίνημα της 17ης αγωνιστικής

Με τον Κυνηγόπουλο να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της εναρκτήριας αναμέτρησης της 17ης αγωνιστικής της Super League 2 η Καλλιθέα νίκησε την Προοδευτική κι έμεινε στο κατόπι της Kηφισιάς για τον Β' όμιλο, ενώ για τον Α' η ΑΕΛ με χατ τρικ του Ογκμπόε επικράτησε σε επεισοδιακό ματς του ΠΑΟΚ Β' 3-2 σ' ένα ματς που κρίθηκε στα ...πέναλτι (τρία δόθηκαν με τους φιλοξενούμενους να χάνουν το δεύτερο τους)!

Super League 2: Νίκες γηπεδούχων σε Καλλιθέα και Αλκαζάρ στο ξεκίνημα της 17ης αγωνιστικής

Με τον Παναγιώτη Κυνηγόπουλο να είναι ο μόνος που βρήκε στόχο η Καλλιθέα επικράτησε στο εναρκτήριο ματς της 17ης αγωνιστικής της Super League 2 της Προοδευτικής στο «Ελ Πάσο».

Τo μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης επετεύχθη στο 23ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 14'

Mε τη 2η διαδοχική νίκη της η ομάδα του Σίμου έφτασε τα 12 ματς αήττητη κι είναι στο -4 από την πρωτοπόρο του Β΄ομίλου Κηφισιά.

Αντίθετα η «Πρόο» δεν μπόρεσε να δημιουργήσει νικηφόρο σερί μετά την επικράτηση επί του ΠΑΟ Ρουφ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σίμος): Βοσνιάδης, Μπουλούλης, Ματίγια, Κύργιας, Ρέτζας, Σαντάνα (58′ Ναμπί), Κυνηγόπουλος, Καινούργιος (71′ Βασιλούδης), Κολτσίδας, Βλάχος, Ντεμέτριους (64′ Μπάμπης)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Χαραλαμπίδης): Αστράς, Νταβιώτης (56′ Πίσσας), Σινγκ, Αλεξίου (84′ Γιαννιτσάνης), Φάζος, Μπόρχες (79′ Τσακίρης), Καπνίδης, Ομπάνορ (56′ Χατζηδίμπας), Μάντιτς, Παυλίδης (79′ Πάβλας), Καρρίκι.

Υπέρ το δέον... χορταστικό ήταν το ματς στο Αλκαζάρ που ακολούθησε χρονικά όπως μαρτυρούν τα πέντε γκολ του.

Νικήτρια κι εδώ η γηπεδούχος ΑΕΛ που επικράτησε του ΠΑΟΚ Β' με 3-2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Μάριος Ογκμπόε που πέτυχε χατ τρικ!

Έδωσε τρεις φορές το προβάδισμα στην ομάδα του Γκουτσίδη σκοράροντας με σουτ (2') κεφαλιά (19') και πέναλτι (88') που ξεκίνησε από δική του προσπάθεια υποχρεώνοντας σε ήττα το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία που ισοφάρισε δις με τον Μπράντονιτς (16' πεν., 27') αλλά έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 84' όταν το πέναλτι του Γκορντεζιάνι απέκρουσε ο Σουλούκος

Έτσι οι «βυσσινί» έφτασαν τις δύο σερί νίκες μειώνοντας τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό στους 9 πόντους κι αφήνοντας τους μαυρόασπρους (ένας πόντος τις τελευταίες δύο αγωνιστικές...) στο -5.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (59′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Κόλα, Γκοτζαμανίδης, Κ. Παπαγεωργίου (73′ Μιλτιάδης), Αντράντα (59′ Πλέγας), Θωμαΐδης, Νικολιάς (59′ Μαυρίας), Νίνο (55′ Πεντρόσο), Όγκμποε

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Μοριτσέλι, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Τσαούσης, Ουεντραόγκο, Νινούα (86′ Μελετίδης), Δαρέλας (72′ Σπυρίδης), Μπράντονιτς (86′ Σπυράκος), Χατζηστραβός (72′ Γκορντεζιάνι), Πανίδης (66′ Σαλαμούρας)