Ολυμπιακός Β' - Χανιά 2-0: Βαθμοί στο γήπεδο

Ο Ολυμπιακός Β' απάντησε με νίκη μετά την τιμωρία του με αφαίρεση βαθμών, επικρατώντας 2-0 των Χανίων χάρη σε φάουλ του Λιάτσου και πέναλτι του Ιμπαγάσα. 

Ολυμπιακός Β' - Χανιά 2-0: Βαθμοί στο γήπεδο

Δεν πτοήθηκε ο Ολυμπιακός Β' από την απόφαση αφαίρεσης πέντε βαθμών στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής μετά και την έφεση στην ΕΠΟ λόγω της υπόθεσης αποχώρησης στο ματς της Καλλιθέας και επέστρεψε με νίκη στον αγωνιστικό χώρο. Επικράτησε στο προπονητήριο του Ρέντη των Χανίων με 2-0, χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Λιάτσου και πέναλτι του Ιμπαγάσα στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν δίχως επιτυχία για το γκολ, με τον Καλογεράκη να κάνει καλές αποκρούσεις σε πλασέ του Νίκολιτς στο 36' και του Μπα στο 45'.

Η ομάδα του Γιάννη Οκκά μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να φτάσει στο γκολ, χάρη σε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Λιάτσου στο 58' με την μπάλα να βρίσκει πρώτα το δοκάρι πριν πάει στα δίχτυα του Καλογεράκη. Στο 85' ο Ιάγο Ιμπαγάσα ανατράπηκε από τον Λεμονή και εκτέλεσε ο ίδιος το πέναλτι για να κάνει το 2-0.

Ο διαιτητής Αγγελάκης από την Μακεδονία έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπάτζιο, Λεμονή

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Νίκολιτς, Χρυσόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Λιάτσος (77' Ιμπαγάσα), Τσέλιος (60’ Πινακάς), Μαυρουδής, Μαρίνος (60’ Βλαχομήτρος), Κωστή, Μπα (77' Σαπουντζής)

ΧΑΝΙΑ: Καλογεράκης, Ιμεραλιλάι (69' Κατσούρι), Γιαμπέρε (69' Σαρρής), Μπάτζιος, Ρότσα, Καμαρά (82' Κοκκίνης), Μπουτσάκης (66' Λεμονής), Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μανουσάκης (86' Κόλα), Μάναλης