Οκκάς: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Ο Γιάννης Οκκάς μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από την Παναχαϊκή και παραδέχτηκε ότι η ομάδα του πλήρωσε τα λάθη της.

Οκκάς: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Την ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή από την οποία και έχασε με σκορ 2-0. Ο Γιάννης Οκκάς στη δήλωση που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν έκανε καθόλου καλό παιχνίδι και πλήρωσε τα λάθη της.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οκκά:

«Δεν ήταν από τα καλύτερά μας ματς αυτό που κάναμε απέναντι στην Παναχαϊκή. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό για εμάς, δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο μέρος του αγώνα είχαμε λάθος αποφάσεις τόσο ως ομάδα, όσο όμως και ατομικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε κάποιες καλές στιγμές αλλά έγινε το 2-0 θεωρώ κόντρα στη ροή του αγώνα τη στιγμή εκείνη. Στη συνέχεια μπορέσαμε να μειώσουμε με τον Κωστή και να ψάξουμε κάτι καλύτερο από τον αγώνα.

Όμως ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό το οποίο δε μας έδωσε το δικαίωμα για κάτι περισσότερο και έχουμε πει ξανά πως σε αυτήν την κατηγορία τα λάθη τα πληρώνεις και έτσι έγινε».