Λάρισα: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Θεοδωρόπουλος

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Λάρισας, Κώστας Θεοδωρόπουλος, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη σε οικογενειακό δίτερμα

Λάρισα: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Θεοδωρόπουλος

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστή της ΑΕ Λάρισας, Κώστας Θεοδωρόπουλος, μετά την ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη σε οικογενειακό δίτερμα της ομάδας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.

Το δειλτίο Τύπου που εξέδωσαν οι «βυσσινί» αναφέρει τα εξής:

«Με επιτυχία χειρουργήθηκε ο αρχηγός της ομάδας μας, Κώστας Θεοδωρόπουλος, από τον επικεφαλής γιατρό της ΠΑΕ, χειρουργό – ορθοπεδικό, Γιώργο Μπασδέκη, μετά την ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη σε οικογενειακό δίτερμα της ομάδας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.

Στο δεξί γόνατο του έμπειρου τερματοφύλακα εφαρμόστηκε συνδεσμοπλαστική και ενίσχυση ALL Modified Lemaire, η οποία θεωρείται σημαντική για επαγγελματίες αθλητές.

Συνεργάτες του Μπασδέκη στην επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στο «Ιασώ» Θεσσαλίας, ήταν η αναισθησιολόγος, Σημαιοφορίδου Μαρίνα και ο ορθοπεδικός, Τσούγιας Γεώργιος.

Ο Θεοδωρόπουλος θα ξεκινήσει άμεσα ενδυνάμωση και θα ακολουθήσει πρόγραμμα επανόδου σε συνεργασία με τον επικεφαλής φυσικοθεραπευτή της ΠΑΕ, Γιώργο Ζαχαρή και το κέντρο πολλαπλών δράσεων υγείας «The Medical Project», με στόχο να είναι σε θέση να επιστρέψει στα γήπεδα από το ξεκίνημα της νέας περιόδου.

Αισιόδοξος ο ίδιος, μεταφέρει την απεριόριστη εμπιστοσύνη του στο ιατρικό team της ομάδας και τις ευχαριστίες του για την στήριξη σε διοίκηση, στελέχη, τεχνική ηγεσία, συμπαίκτες και φιλάθλους.

Στο στιγμιότυπο ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, έχοντας δίπλα του τους κ.κ. Μπασδέκη και Ζαχαρή, μας βεβαιώνει πως πήγαν όλα καλά».