Superleague 2: Έγινε η συνάντηση με Αυγενάκη, αποφάσεις την Τετάρτη (1/3)

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Αυγενάκη με την ειδική επιτροπή της Superleague 2, κρίσιμη συνεδρίαση την Τετάρτη (1/3) για απόφαση επιστροφής στη δράση. 

Superleague 2: Έγινε η συνάντηση με Αυγενάκη, αποφάσεις την Τετάρτη (1/3)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (28/2) η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με την ειδική επιτροπή της Superleague 2 την οποία αποτελούν οι Άρης Παλτόγλου (ΠΑΕ Αιγάλεω) Βίκτωρ Τσιολέκας (Athens Kallithea) Δημήτρης Παπαδημητρίου (Αναγέννηση Καρδίτσας) Αλέξης Παπακωνσταντίνου (Νίκη Βόλου) και Αντώνης Ροκάκης (ΠΑΕ Χανιά), προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των χρημάτων για τις ΠΑΕ της κατηγορίας από τη φορολογία των κερδών των τυχερών παιγνίων.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και αναμένεται πλέον η απόφαση που θα λάβει το Δ.Σ. της λίγκας την Τετάρτη (1/3-12.30) ώστε να φανεί αν θα δοθούν τα χρήματα (150 χιλιάδες ευρώ) σε κάθε ΠΑΕ που επιχειρεί να εξασφαλίσει η ειδική επιτροπή. Όπως επίσης αν θα αποφασιστεί η επιστροφή των ομάδων στην αγωνιστική δράση από την επόμενη εβδομάδα και ποια θα είναι η στάση του προέδρου της Β' Εθνικής, Λεωνίδα Λεουτσάκου.