Μαρινάκης: «Πoτέ στο ίδιο τραπέζι μ' όσους κατάντησαν συνδικάτο εγκλήματος την Super League 2»!

O Βαγγέλης Μαρινάκης ως πρόεδρος της Super League αρνήθηκε να συνδιαχθεί με τους παράγοντες της δεύτερης κατηγορίας αφού όπως είπε: «Δεν καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με όσους έχουν καταντήσει συνδικάτο του εγκλήματος τη Super League 2!»

Μαρινάκης: «Πoτέ στο ίδιο τραπέζι μ' όσους κατάντησαν συνδικάτο εγκλήματος την Super League 2»!

Με την ιδιότητα του προέδρου της Super League o Βαγγέλης Μαρινάκης, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους προέδρους της Super League 2 για να βρεθεί λύση για τα κέρδη από το Στοίχημα που διεκδικούν οι ομάδες τους.

Στη συνεδρίαση της διοργανώτριας της δεύτερης τη τάξει εγχώριας κατηγορίας, το μεσημέρι της Πέμπτης (9/2), ειπώθηκε μεταξύ άλλων πως μια επιτροπή αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Λεουτσάκο και τους προέδρους κάποιων ομάδων θα επιδιώξει συνάντηση με όλους τους φορείς για να βρεθεί λύση ώστε να πάρουν τα χρήματα που τους είχαν υποσχεθεί από το στοίχημα.

Μεταξύ αυτών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης λόγω του θεσμικού του ρόλου στη λίγκα,

Ωστόσο, την πόρτα του θα την βρουν κλειστή καθώς η θέση του σχετικά με το ενδεχόμενο επικείμενης συνάντησης είναι κάθετη αφού όπως αναφέρεται:

«Ο κύριος Μαρινάκης δεν πρόκειται να καθίσει στο τραπέζι με Λεουτσάκους, Πρίτσες, Νταβέληδες ή το Γιαννάκη και όποιον άλλο έχει καταντήσει τη δεύτερη κατηγορία συνδικάτο του εγκλήματος. Μέχρι να καθαρίσει το τοπίο δεν έχουμε τίποτα να πούμε με κανέναν».