Φωστήρας: «Διαιτητές όπως ο Χρόνης, είναι ανεπιθύμητοι στον Ταύρο»

Τα σοβαρά παράπονα του Φωστήρα από τη διαιτησία του Χρόνη στο παιχνίδι με την Μαρκό (0-1), πήραν μορφή ανακοίνωσης.

Φωστήρας: «Διαιτητές όπως ο Χρόνης, είναι ανεπιθύμητοι στον Ταύρο»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φωστήρα:

«Ως ομάδα έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι δεν ασχολούμαστε με την διαιτησία ωστόσο τα γεγονότα που συνέβησαν στο σημερινό ματς με την Μαρκό δεν μας επιτρέπουν να παραμένουμε με σταυρωμένα τα χέρια.

Ο κ. Χρόνης από την Δυτική Αττική με συνεργούς τους βοηθούς Παπαδόπουλο και Μαυρομάτη αποφάσισαν με το έτσι θέλω να στερήσουν από την ομάδα μας το θετικό αποτέλεσμα.

Από το πρώτο σφύριγμα μέχρι το τελευταίο αδίκησαν κατάφωρα τον Φωστήρα και το μόνο σίγουρο είναι ότι στο γήπεδο μας οι συγκεκριμένοι "κύριοι" είναι ανεπιθύμητοι.

Οι τραγικές του αποφάσεις, ο μη καταλογισμός καθαρου τέρματος υπέρ της ομάδας και οι εφευρέσεις του ήταν για γέλια και για κλάματα, προκαλώντας έντονο εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές μας που δεν μπορούσαν από ένα σημείο και έπειτα να συγκρατηθούν από την προκλητικότητα των αποφάσεων του κ. Χρόνη και των βοηθών του.

Για εμάς δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα, όμως θα πρέπει να καταλάβουν όλοι που θα έρχονται στον Ταύρο από εδώ και στο εξής ότι η ομάδα μας δεν θα σεβαστεί εκείνους που παίζουν με την ιστορία της και το όνομα της.
Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο γήπεδο και είμαστε βέβαιοι πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την επίτευξη του στόχου».