AEK-Xανιά 0-1: Επιστροφή στα τρίποντα για τα «δελφίνια» μετά από ματς ...ροντέο!

Mετά από δύο αγωνιστικές τα Χανιά επανήλθαν στις νίκες επικρατώντας, για πρώτη φορά στην σεζόν εκτός έδρας, της ΑΕΚ B' (που έπαιξε ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο) με 1-0 στο εναρκτήριο ματς της 12ης αγωνιστικής της Super League 2 

AEK-Xανιά 0-1: Επιστροφή στα τρίποντα για τα «δελφίνια» μετά από ματς ...ροντέο!

Στο «Σεραφείδειο» των Σπάτων σηκώθηκε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Super League 2 με τα Χανιά να ξαναβρίσκουν το δρόμο όχι μόνο προς τα δίχτυα (μετά από δύο άγονες αγωνιστικές) αλλά και προς τα τρίποντα (από ισάριθμες).

Με 1-0 επιβλήθηκαν τα «δελφίνια» της ΑΕΚ B' που ναι μεν γνώρισαν την 5η διαδοχική ήττα τους αλλά το πάλεψαν και μάλιστα ειδικότερα στο 2ο μέρος όταν αναγκάστηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο αφού στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Παρράς δέχθηκε 2η κίτρινη κάρτα.

Οι Κρητικοί που παραλίγο να προηγηθούν μ' ...αυτοδοκάρι του Nτάικο (41'), πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με κεφαλιά του Μπουτσάκη (48'), αλλά επαναπαυθήκαν από το αριθμητικό πλεονέκτημα και παραλίγο να το πληρώσουν αφού ο Ανγκολέζος Zίνι δεν είχε αντίπαλο.

Ωστόσο ο Γκολφίνος είδε το σουτ του από πάσα του Αφρικανού να κοντράρει στον Μπάτζιο πριν περάσει τη γραμμή, ενώ λίγο αργότερα, σε τετ α τετ, νικήθηκε από τον Καλογεράκη.

Γκολ δεν μπήκε ούτε στο 77' όταν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων για μαρκάρισμα του Ντάικο στον Μάναλη, αφού ο Γκίνης (έχοντας πάντως βγει εκτός γραμμής, αλλά δεν υπήρχε VAR για να διαπιστωθεί) σταμάτησε τον Μάναλη.

Έτσι το παρθενικό διπλό των Κρητικών με σασπένς μέχρι τέλους..

ΑΕΚ Β' (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Ντάικο, Τρούμπουλος, Παρράς, Κ. Σταμούλης, Γερολέμου, Σαμπανάτζοβιτς (55′ Ρουκουνάκης), Μπότος (81′ Σπυριδάκης), Ευθ. Χριστόπουλος (66′ Σκόνδρας), Γκολφίνος, Ζίνι.
Χανιά (Μαναρώλης – Λαμπράκης): Καλογεράκης, Κατσούρι (81′ Μαρτσάκης), Ρότσα, Γιαμπερέ, Μπάτζιος, Καμαρά (46′ Ναζίμ), Μπουτσάκης (56′ Λεμονής), Τσέλιος, Μπουρσέλης (67′ Κόλα), Μανουσάκης (81′ Ζέκχοφ), Μάναλης.