Οκκάς: «Δείξαμε σοβαρότητα, κέρδος ο Κωστούλας»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Οκκά για τη νίκη του Ολυμπιακού Β΄ επί του Ηρόδοτου και το ρεκόρ του Χαράλαμπου Κωστούλα που έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου. 

Οκκάς: «Δείξαμε σοβαρότητα, κέρδος ο Κωστούλας»

Ο Ολυμπιακός Β' νίκησε άνετα τον Ηρόδοτο με 4-0 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για το πρωτάθλημα της Superleague 2 και ο Γιάννης Οκκάς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών του και τη σοβαρότητα που έδειξαν.

Οι δηλώσεις του προπονητή των «ερυθρόλευκων»:

«Εμείς από την πλευρά μας καταφέραμε και κάναμε το καθήκον μας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ακόμη και όταν το σκορ ξέφυγε υπέρ μας.

Αυτό είναι που κρατάμε από τον αγώνα, το γεγονός πως δε χάσαμε καμία στιγμή τη συγκέντρωσή μας και βγάλαμε στο παιχνίδι πράγματα τα οποία δουλεύουμε. Επίσης το θετικό είναι πως το παιχνίδι εξελίχθηκε έτσι που μας επέτρεψε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και να δούμε ορισμένα παιδιά στον αγώνα, όπως ο Κωστούλας ο οποίος έγινε και ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα κενό από το πρωτάθλημα γιατί έχουμε ρεπό, θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε κάπως αλλά επίσης και να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα μας».