Έκλεισε Εντιγκά ο Πόρος!

Ο Πόρος ολοκλήρωσε την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του, καθώς απέκτησε τον Ντελβίν Εντινγκά.

Έκλεισε Εντιγκά ο Πόρος!

Ο Πόρος προχώρησε σε μια τεράστια κίνηση για τον σύλλογο, κλείνοντας τον άλλοτε μέσο του Ολυμπιακού, Ντελβίν Εντιγκά!

Η ομάδα της Κρήτης ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον πολύπειρο μέσο και αναμένεται να φτάσει στο Ηράκλειο, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής.

Την περίπτωσή του, όπως αναφέρει το grandsport.gr, είχε αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ασαριωτάκης, ο οποίος κατάφερε να πείσει τον Εντιγκά να πει το «ναι» στον Πόρο.

Σημειώνεται πως ο 34χρόνος μέσος έχει αγωνιστεί σε Οσέρ, Μονακό, Ολυμπιακό, Λοκομοτίβ Μόσχας, Σίβασπορ, Αντάλιασπορ και σε 49 αγώνες της εθνικής ομάδας του Κογκό.

Ο Εντιγικά, όπως στηρίζουν οι άνθρωποι του Πόρου, είναι σε καλή φυσική κατάσταση, αφού, παρότι δεν είχε ομάδα το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος βρισκόταν στην ομάδα UNFP. Πρόκειται για μία ειδική ομάδα, την οποία έχει δημιουργήσει η ένωση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, κάνοντας κανονικά προετοιμασία, δίνει φιλικά, ώστε να δείχνουν οι ποδοσφαιριστές την κατάσταση που βρίσκονται.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο πρόεδρος του Πόρου μέσα από μια δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Έχω την τρελή χαρά να ανακοινώσω στους φίλους της ομάδας του Πόρου μια απίστευτη μεταγραφή από Γαλλία. Ο Εντιγκά είναι από σήμερα παίκτης μας».