Κηφισιά - Παναχαϊκή 3-0: Το εξπρές από τα βόρεια προάστια συνεχίζει!

Με δύο γκολ του Τεττέι (25', 72') και ένα του Κουιρουκίδη, η Κηφισιά επιβλήθηκε 3-0 της Παναχαϊκής στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας

Κηφισιά - Παναχαϊκή 3-0: Το εξπρές από τα βόρεια προάστια συνεχίζει!

Δεν σταματάει πουθενά η Κηφισιά. Η ομάδα των βορείων προαστίων επιβλήθηκε 3-0 της Παναχαϊκής στη Ριζούπολη για την 11η αγωνιστική της Super League 2, σημείωσε την 8η νίκη της σε ισάριθμα ματς και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας τρία παιχνίδια λιγότερα από τους Πατρινούς.

Κατώτεροι τον περιστάσεων οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου που είχαν αρκετές ευκαιρίες να φτάσουν στην ισοφάριση, ωστόσο έμειναν στο -3 από την πρώτη θέση. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Τεττέη.

Ο στράικερ της Κηφισιάς έκανε το 1-0 στο 25' με εξαιρετικό τελείωμα ενώ ο ίδιος παίκτης στο 72' με κεφαλιά έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κουιρουκίδης στο 74', βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες των «ροσονέρι».

KΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Παυλάκης (67′ Να), Σωτηράκος, Παναγιώτου (56′ Προβυδάκης), Πέιος, Παπασάββας (77′ Γκίνι), Ταλάλ (67′ Αντερέγκεν), Κουϊρουκίδης, Τετέι (77′ Πρίτσας).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Ρουγκάλας, Τσακμάκης, Τοπάλ, Τσιάρας (57′ Λινάρδος), Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (73′ Π. Καρακλάιτς), Τριμμάτης, Κέρι (46′ Χαντί), Μυτίδης (53′ λ.τ. Αλεξόπουλος), Ν. Καρακλάιτς.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Μωυσιάδης (Γρεβενών), Παγουρτζής (Πειραιά)