AEK B' - Oλυμπιακός Β' 1-2: Με γκολάρες Λιάτσου η Πειραιώτικη ανατροπή μετά το πέναλτι-εφεύρεση!

Η ΑΕΚ Β' προηγήθηκε με πέναλτι (για μαρκάρισμα του Χρυσόπουλου... εκτός περιοχής!), αλλά ο Λιάτσος μ' απευθείας εκτέλεση φάουλ κι υπέροχο μονοκόμματο σουτ έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό Β' τη νίκη με 2-1 στο «Σεραφείδειο» των Σπάτων για το εναρκτήριο ματς της 11ης αγωνιστικής της Super League 2

AEK B' - Oλυμπιακός Β' 1-2: Με γκολάρες Λιάτσου η Πειραιώτικη ανατροπή μετά το πέναλτι-εφεύρεση!

Tην παρθενική του εκτός έδρας επιτυχία στο τρέχον πρωτάθλημα της Super League 2 πέτυχε ο Ολυμπιακός Β' στο εναρκτήριο ματς της 11ης αγωνιστικής του B' oμίλου.

Το οποίο ήταν κόντρα στην ΑΕΚ B' στο «Σεραφείδειο», των Σπάτων.

Με 2-1 επιβλήθηκε η ομάδα του Γιαννάκη Οκκά εκείνης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και μάλιστα με ανατροπή!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χρήστος Λιάτσος που σκόραρε (26' και 39') και τα δύο τέρματα των νικητών, με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ και απίθανο μονοκόμματο, φαλτσαριστό σουτ, αντίστοιχα, «ακυρώνοντας» το πέναλτι ...εφεύρεση με το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 22ο λεπτό.

Aπό την άσπρη βούλα ευστόχησε ο Ευθύμης Χριστόπουλος, ενώ την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Αποστολής Χριστόδουλος από τον Χρυσόπουλο, αλλά το μαρκάρισμα ήταν εκτός περιοχής, με τον παίκτη της «Ένωσης» να συνεχίζει και να πέφτει εντός, παίρνοντας το σφύριγμα.

Ωστόσο VAR για να διορθώσει την απόφαση του Γκορτσίλα δεν υπήρχε...

Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν σε ένα ματς με πολλά νεύρα κι ένταση ν' αντιδράσουν στην συνέχεια αλλά δεν τα κατάφεραν κι όχι μόνο έχασαν αλλά υπολείπεται των Πειραιωτών με τους οποίους ισοβαθμούσαν.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

ΑΕΚ Β' (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κάτσικας, Ντάικο, Παρράς, Ευθ. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος (61' Σπυριδάκης), Γερολέμου, Ρουκουνάκης (87' Γ. Σταμούλης), Γκολφίνος (61' Σκόνδρας), Ζίνι.

Ολυμπιακός Β' (Οκκάς): Παπαδούδης, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Χρυσόπουλος, Μαυρουδής, Κατσουλίδης (70' Νίκολιτς), Κωστή, Καράκουτης (76' Ιμπαγάσα), Λιάτσος (84' Κουτσίδης), Μαρίνος (84' Κεραμίδας), Βλαχομήτρος (70' Μπα).