Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0: Πρωτιά στον Α' όμιλο και +4 από τους Θεσσαλούς οι Σερραίοι!

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και όχι μόνο έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του A' oμίλου στο εναρκτήριο ματς της 10ης αγωνιστικής αλλά απέκτησε «αέρα» τεσσάρων πόντων από τη 2η ομάδα της βαθμολογίας

Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0: Πρωτιά στον Α' όμιλο και +4 από τους Θεσσαλούς οι Σερραίοι!

Η «μετωπική σύγκρουση» μεταξύ των δύο προπορευόμενων ομάδων του A' oμίλου της Super League 2 έληξε με θρίαμβο του Πανσερραϊκού που επικράτησε 2-0 της Aναγέννησης Kαρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών στο εναρκτήριο ματς της 10ης αγωνιστικής στην κατηγορία.

Αποτέλεσμα που έφερε τα «λιοντάρια» του Παύλου Δερμιτζάκη μόνα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και την αντίπαλο τους (2η, στον πίνακα, αφού ο ΠΑΟΚ Β' που μεσολαβεί δεν δικαιούται ανόδου...) στο -4.

Ωστόσο μέχρι να φτάσουν στο τρίποντο (σ. το 6ο διαδοχικό) οι γηπεδούχοι τα ...χρειάστηκαν αφού στο πρώτο ημίωρο οι Θεσσαλοί ήταν καλύτεροι και μόνο τα δοκάρια τους σταμάτησαν στο 7ο και το 29ο λεπτό σε ισάριθμες κεφαλιές του Γιάχου.

Oι Σερραίοι αφυπνίστηκαν και στο 35' κόντρα στη ροή του αγώνα με κεφαλιά του Σάιντ (από σέντρα του Στίνα) προηγήθηκαν και μάλιστα άγγιξαν το 2-0 ένα λεπτό μετά με τον ίδιο παίκτη ν' αποτυγχάνει από κοντά για το 5ο του γκολ στην σεζόν.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε αφού η προσπάθεια της ομάδας του Περικλή Aμανατίδη για ισοφάριση δεν καρποφόρησε στο 89', μ' απίθανο, βόλε, στην κίνηση, ο Ζέρης.

Πανσερραϊκός (Π. Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Πεταυράκης, Στίνα (86′ Ανάκογλου), Θυμιάνης, Μούργος (66′ Κατσαντώνης), Σοφιανός (66′ λ.τ Κολομπίνο), Κανίς (86′ Δεληγιαννίδης), Σαΐντ (79′ Μπαΐροβιτς).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Π. Αμανατίδης): Γκέκας, Σταμόπουλος, Αναστασόπουλος, Σκόνδρας, Δημόπουλος (79′ Γκόλιας), Κοζορώνης, Μπάλλας, Γιάκος, Κάρδαρης (79′ Ζάγκος), Βερνάρδος (26′ λ.τ Πρίκας), Αθανασιάδης.