ΟΦ Ιεράπετρας-Ολυμπιακός Β' 2-0: Σταμάτησε το σερί των Πειραιωτών

Ο Ολυμπιακός Β' ηττήθηκε με σκορ 2-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση του με τον ΟΦ Ιεράπετρας και δεν έδωσε συνέχεια στο σερί του.

ΟΦ Ιεράπετρας-Ολυμπιακός Β' 2-0: Σταμάτησε το σερί των Πειραιωτών

Δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός Β' να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο του σερί και ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΟΦ Ιεράπετρας. Η ομάδα του Γιάννη Οκκά παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-0 από τους Κρητικούς.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 14ο λεπτό της αναμέτρηση ο Βουό και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τον ΟΦ Ιεράπετρας να προηγείται 1-0. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και ο Μπλανκ Καζάου στο 58' με σουτ νίκησε τον Παπαδούδη και «έγραψε» το 2-0.

Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 84ο λεπτό όταν κέρδισε πέναλτι με τον Κωστή να αναλαμβάνει την εκτέλεση του. Ο Κυρίτσης έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε κρατώντας ανέπαφη την εστία του με το 2-0 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΟΦ Ιεράπετρας: Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Ζήσης, Τσορνομάζ, Κατάλντι, Μηλιώτης (86′ Κόλα), Μούλερ, Μπλανκ Καζού (85′ Γκομπερβιγιέ), Βουό.

Ολυμπιακός Β: Παπαδούδης, Λιάτσος (75′ Ιμπαγάσα), Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαυρουδής (63′ Μπα), Μαρίνος (75′ Συρμής), Κατσουλίδης (82′ Αργυρίου), Κωστή, Χρυσόπουλος, Βλαχομήτρος, Καράκουτης (63′ Αλίγιαζιτς).