Λάρισα-Παναθηναϊκός Β' 2-2: «Έκλεψε» τον βαθμό στο 97'!

Η Λάρισα κρατούσε στα χέρια της μια άκρως σημαντική νίκη όμως ο Αλέξανδρος Ρόμπι λύτρωσε τον Παναθηναϊκό Β' ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 97'. 

Λάρισα-Παναθηναϊκός Β' 2-2: «Έκλεψε» τον βαθμό στο 97'!

Ο Αλέξανδρος Ρόμπι έδωσε το «φιλί της ζωής» στον Παναθηναϊκό Β' ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 90'+7' στην Λάρισα για την 9η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Super League 2.

Οι Βυσσινί πήραν δύο φορές το προβάδισμα, στο 34' με τον Δημήτρη Μαυρία και στο 69' με τον Πέτρο Καλουτσικίδη, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν ισάριθμες απαντήσεις αφού είχαν ισοφαρίσει νωρίτερα με τον Μπιλάλ Μαχάρ στο 51'.

Έτσι, οι γηπεδούχοι έμειναν για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και βρίσκονται στην 4η θέση, 3 βαθμούς μακριά από την κορυφή, χωρίς οι ΠΑΟΚ Β' και Πανσερραϊκός να έχουν παίξει ακόμη.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός Β' μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια και ανέβηκε στην 9η θέση με 10 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Απόλλωνα Λάρισας και την επικίνδυνη ζώνη.

Λάρισα: Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Πλέγα, Γαρουφαλιά, Κ. Παπαγεωργίου, Αντράντα, Θωμαΐδης, Μαυρίας, Νίνο, Πεντρόσο.

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Σιδεράς, Μαρτίνης, Ανδρικόπουλος, Εμπόι, Νταμπίζας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Ρόμπι, Μπιλάλ, Καραμπάς