Super League 2: Ποδαρικό στον Βορρά

Με τρία ενδιαφέροντα ματς ανοίγει σήμερα η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στη Super League 2.

Super League 2: Ποδαρικό στον Βορρά

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο έπειτα από την καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 και στο πλαίσιο αυτό ξεκινά άμεσα στο νέο έτος το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Η 9η αγωνιστική της σεζόν ανοίγει σήμερα (14:45) αυλαία με τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις τόσο για τη μάχη της ανόδου για τη Super League όσο και για την παραμονή.

Ο πρωτοπόρος της κατάταξης Πανσερραϊκός δοκιμάζεται στο Πολύκαστρο του Κιλκίς, που θα χρησιμοποιήσει για μια ακόμα φορά ως έδρα ο Απόλλων Πόντου. Τα «λιοντάρια» του Παύλου Δερμιτζάκη προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και ανέβηκαν στην κορυφή της κατάταξης, ενώ η ομάδα της Καλαμαριάς συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και ταλανίζεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο συγκάτοικος των Σερρών στην κορυφή είναι ο ΠΑΟΚ Β’, που φυσικά δεν έχει το δικαίωμα να ανέβει στην κατηγορία, αλλά αυτό δεν αναιρεί την επιθυμία του Πάμπλο Γκαρσία και των παικτών του για διάκριση. Οι «μαυρόασπροι» υπέστησαν την πρώτη ήττα στη σεζόν από τη Νίκη Βόλου και θα επιδιώξουν να ρεφάρουν κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Οι Θεσσαλοί αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα με την αποχώρηση βασικών παικτών, αλλά είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη στη μάχη για τη σωτηρία.

Στην Καρδίτσα η τοπική Αναγέννηση, που διεκδικεί την άνοδο στη Super League, υποδέχεται τον Ηρακλή. Οι Θεσσαλονικείς που ανέκαμψαν από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία τους ο Σάκης Τσιώλης πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στον Κάμπο, όπου ο νικητής θα πάρει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση στην απαιτητική κούρσα για την άνοδο.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου:

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ