Διαγόρας: Πήρε τον Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς από τον Βόλο

Παίκτης του Διαγόρα και επίσημα ο Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς, ο οποίος το καλοκαίρι είχε πάρει μεταγραφή στον Βόλο

Διαγόρας: Πήρε τον Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς από τον Βόλο

Ο 24χρονος φορ Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς ανακοινώθηκε από τον Διαγόρα.

«Την τρίτη του μεταγραφή και μάλιστα με άρωμα Super League της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ολοκλήρωσε χθες ο Διαγόρας. Απέκτησε από τον Βόλο τον 24χρονο Σέρβο Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς, ο οποίος έρχεται την Τετάρτη το πρωί στη Ρόδο για να ξεκινήσει προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Είναι αποφασισμένος να δουλέψει πολύ με σκοπό να βοηθήσει τον Διαγόρα στην Super League 2 και να συνεχίσει να αναδεικνύει το πλούσιο ταλέντο του φορώντας τα κυανέρυθρα. Ο 24χρονος Σέρβος επιθετικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Σπαρτάκ Σουμπούτιτσα το 2017, όπου πέρασε μία σεζόν.

Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Μπάτσκα και Μπράτσβο Πριγκρέβιτσα, από την οποία αποκτήθηκε σαν ελεύθερος στη συνέχεια και αγωνίστηκε με τη φανέλα της τη σεζόν 2018-19. Επόμενος σταθμός στην επαγγελματική του καριέρα η Ράντνικ Σουντούρλιτσα, με την οποία πραγματοποίησε 56 εμφανίσεις και σημείωσε 6 γκόλ από το 2019 έως το 2021.

Το 2022 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καβάλας και όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα τον παρακολουθούσε στενά. Με την Καβάλα είχε 25 συμμετοχές και 8 τέρματα. Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Βόλο, με τον οποίο είχε συμμετοχές σε δύσκολα ματς όπως το 1-1 με τον Ολυμπιακό και το 0-1 με την ΑΕΚ. Ο Διαγόρας τον έκανε δικό του διεκδικώντας τον από πολλές ομάδες της Super League 1 και Super League 2», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Διαγόρας.