ΑΕΚ Β' - Κηφισιά 0-1: Ούτε στο «Σεραφείδειο» σταμάτησε το «τρένο» από τα Βόρεια Προάστια!

Την 7η νίκη της σε ισάριθμα ματς του Β' Ομίλου της Super League 2 πέτυχε στο «Σεραφείδειο» των Σπάτων, κόντρα στην ΑΕΚ Β' η πρωτοπόρος Κηφισιά επικρατώντας με 1-0 με τρομερό γκολ του Τετέι!

ΑΕΚ Β' - Κηφισιά 0-1: Ούτε στο «Σεραφείδειο» σταμάτησε το «τρένο» από τα Βόρεια Προάστια!

Η Κηφισιά συνέχισε τα μαθήματα... προπαίδειας του τρία στους αντιπάλους της και στο «Σεραφείδειο» των Σπάτων.

Στο γήπεδο των προπονητικών εγκαταστάσεων της ΑΕΚ νίκησε τη Β' ομάδα της με το μίνιμουμ σκορ κι έφτασε τις 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο Β' όμιλο της Super League 2.

Του οποίου, φυσικά, ηγείται...

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Τετέι με ωραίο διαγώνιο σουτ στο 61ο λεπτό, έπειτα από ωραία συνεργασία των παικτών της ομάδας του Γιώργου Πετράκη.

Έτσι πήρε την προσωπική του ρεβάνς από τον Χατζηεμμανουήλ που τον είχε νικήσει δις στο πρώτο μέρος.

Oι κιτρινόμαυροι του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είχαν και δοκάρι στο 28' σε ...τσαφ του Μαζουλουξή στην προσπάθεια του να διώξει, αλλά μετά το γκολ δεν μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση και γνώρισαν δεύτερη σερί ήττα στο ρωτάθλημα.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Ντάικο, Κατσίκας, Παρράς, Πάπα, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης (86′ Γεωργέας), Γκολφίνος (60′ Χριστόπουλος), Σκόνδρας, Μαχαίρας, Κοσίδης.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Ποζατζίδης (75′ Γκίνη), Σωτηράκος, Καλλέργης, Πέιος (90+1′ Δημοσθενιάδης), Παπασάββας, Ταλάλ (84′ Παυλάκης), Κουϊρουκίδης (75′ Να’α), Τετέι (84′ Ιατρούδης).