Super League 2: Χορταστικό φινάλε

Φουλ αγωνιστική δράση σήμερα με 14 ματς στην 8η και τελευταία αγωνιστική του έτους για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Super League 2: Χορταστικό φινάλε

Πλούσιο χριστουγεννιάτικο «μενού» περιλαμβάνει η σημερινή 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η δράση στο έτος ολοκληρώνεται για τη δεύτερη κατηγορία και προφανώς όλοι θα επιδιώξουν να κλείσουν τις υποχρεώσεις τους με θετικό πρόσημο, ώστε να κάνουν καλές γιορτές και να επιστρέψουν δυναμικά στις 3 Ιανουαρίου.

Στον νότιο όμιλο ξεχωρίζει η σπουδαία αναμέτρηση στην Πάτρα ανάμεσα στην Παναχαϊκή και Καλλιθέα που διεκδικούν την άνοδο στη Super League. Το απόλυτο της Κηφισιάς δοκιμάζεται στο «Σεραφείδειο» κόντρα στην ΑΕΚ Β’, ενώ η Καλαμάτα υποδέχεται την ποιοτική Ηλιούπολη. Στο άδειο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο Ολυμπιακός Β’ θα αναμετρηθεί με την Προοδευτική.

Στον βόρειο όμιλο, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Β’ θα τεστάρει το αναπάντεχο αήττητο που τρέχει στη σεζόν κόντρα στην ανεβασμένη Νίκη Βόλου. Την ίδια ώρα, οι βασικοί μνηστήρες της ανόδου Πανσερραϊκός και Λάρισα θα αναμετρηθούν στην μακεδονική πόλη. Τοπικά ντέρμπι θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη (Ηρακλής-Απόλλων Πόντου) και στη Λάρισα (Απόλλων εναντίον Ηρακλή), ενώ ο Παναθηναϊκός Β’ θα αντιμετωπίσει στη Ριζούπολη τη Βέροια.

Το σημερινό πρόγραμμα (8η αγωνιστική):

A’ όμιλος (14:45)

Αλμωπός Αριδαίας - Αναγέννηση Καρδίτσας

Θεσπρωτός-Διαγόρας Ρόδου

Απόλλων Λάρισας - Ηρακλής Λάρισας

Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β'

Παναθηναϊκός Β' - Βέροια

Πανσερραϊκός – ΑΕΛ

Ηρακλής - Απόλλων Πόντου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

B’ όμιλος (14:45)

Επισκοπή – Αιγάλεω (13:00)

Παναχαϊκή – Καλλιθέα

Ολυμπιακός Β' - Προοδευτική

Ηρόδοτος - ΟΦ Ιεράπετρας

Καλαμάτα - Ηλιούπολη

Χανιά - ΠΑΟ Ρουφ

ΑΕΚ Β' – Κηφισιά (15:15)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ