Οριστικό! Διεκόπη το Καλλιθέα-Ολυμπιακός Β'

Ο Ολυμπιακός Β' δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Καλλιθέα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία.

Οριστικό! Διεκόπη το Καλλιθέα-Ολυμπιακός Β'

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με την Καλλιθέα έχουν στον Ολυμπιακό Β'. Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για τη φάση που οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1, αφού ο Κυνηγόπουλος φαίνεται να είναι σε θέση οφσάιντ.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με αυτογκόλ το οποίο ακυρώθηκε για… χέρι ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Β'. Έτσι η ομάδα του Πειραιά δεν είχε εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του β' μέρους. Στο γήπεδο ήταν η Καλλιθέα και οι αναπληρωματικοί των Πειραιωτών.

Ο γενικός αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Μανιάτης, ωστόσο έκανε νόημα και στους αναπληρωματικούς να επιστρέψουν στα αποδυτήρια όπως κι έγινε. Τελικά οι Πειραιώτες δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος.

Στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης, το οποίο περίμενε πέντε λεπτά και στη συνέχεια αποχώρησε για τα αποδυτήρια. Έτσι το ματς με την Καλλιθέα διεκόπη οριστικά με τον Ολυμπιακό Β' να μην εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο.

Προ ημερών οι Πειραιώτες σε ανακοίνωση τους για τη διαιτησία στη Super League 2 είχαν απειλήσει με αποχώρηση της δεύτερης ομάδας από το πρωτάθλημα.