ΟΦ Ιεράπετρας - ΑΕΚ Β' 3-2: Πήραν το «θρίλερ» οι Κρητικοί

Με πρωταγωνιστές τους Βουό (σκόραρε δις) και Αντερέγκεν, η Ιεράπετρα λύγισε 3-2 την ΑΕΚ Β' στο «Βουζουνεράκειο» και επέστρεψε στις νίκες. Δεν έφτασε ο Κοσίδης για τους «κιτρινόμαυρους». 

ΟΦ Ιεράπετρας - ΑΕΚ Β' 3-2: Πήραν το «θρίλερ» οι Κρητικοί

Επιστροφή στα τρίποντα για τον ΟΦ Ιεράπετρας. Η ομάδα της Κρήτης πήρε το «θρίλερ» απέναντι στην ΑΕΚ Β' με 3-2 στο «Βουζουνεράκειο» και πάτησε ξανά στην πρώτη τετράδα της Super League 2. Νέα ήττα για τους «κιτρινόμαυρους» που έμειναν στους 8 βαθμούς.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο ΟΦΙ πήρε προβάδισμα στο 7' με τον Βουό για να ισοφαρίσει στο 41' ο Κοσίδης. Με την έναρξη του β' μέρους, ο στράικερ των γηπεδούχων βρήκε ξανά δίχτυα (53') δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Μάλιστα, δέκα λεπτά αργότερα ο Αντερέγκεν έκανε το 3-1 βάζοντας τις βάσεις για την νίκη της Ιεράπετρας. Η ΑΕΚ Β' μείωσε με τον Κοσίδη στο 77' ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς και γυρίζει από την Κρήτη με άδεια χέρια.

Οι συνθέσεις...

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι (90+2′ Καλλιτσουνάκης), Μηλιώτης (85′ Κόλα), Μούλερ, Αντερέγκεν, Βουό (79′ Μπλανκ Καζάου).

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Χριστοφιλόπουλος (62′ Δημητρίου), Ντάικο, Κατσίκας, Παρράς, Μουστακόπουλος, Κορομηλάς (73′ Τρούμπουλος), Γεωργέας (62′ Χατζηκυριάκος), Πάπα (37′ λ.τ Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Κοσίδης.