Μακεδονικός - Παναθηναϊκός Β' 1-1: Στο 83' γλίτωσαν τη δεύτερη σερί ήττα οι «πράσινοι»...

Το γκολ του Σερπέζη στο 83ο λεπτό επέτρεψε στον Παναθηναϊκό Β' να ισοφαρίσει σε 1-1 τον Μακεδονικό στην Ευκαρπία στο εναρκτήριο ματς της 7ης αγωνιστικής της Super League 2

Μακεδονικός - Παναθηναϊκός Β' 1-1: Στο 83' γλίτωσαν τη δεύτερη σερί ήττα οι «πράσινοι»...

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο χρονικά ματς της 7ης αγωνιστικής της Super League 2 μεταξύ Μακεδονικού και Παναθηναϊκού Β'.

Το 1-1 επέτρεψε στους δύο αντιπάλους που αμφότεροι προέρχονταν από ήττες από την ...ίδια ομάδα (Πανσερραϊκός) να επιστρέψουν στην συγκομιδή πόντων και να διατηρηθούν στα ψηλά ...πατώματα της βαθμολογίας (4οι οι γηπεδούχοι - 6οι οι φιλοξενούμενοι).

Ο Μακεδονικός προηγήθηκε με κοντινό σουτ του Μπρατσιάνη (18'), μετά από κόρνερ κι αδυναμία των πρασίνων να διώξουν στην μικρή τους περιοχή, ενώ η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ισοφάρισε μ' υπέροχο, ευθύβολο σουτ του Σερπεζή εκτός περιοχής στο 83'.

Οι δύο αντίπαλοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 αφού στις καθυστερήσεις η γενικευμένη σύρραξη είχε ως αποτέλεσμα τις κόκκινες σε Τσιφτσί και Αγκοστίνιο (σ. ντεμπούτο)!

Μακεδονικός (Γ. Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Λισγάρας, Σαραγιώτης (46′ λ.τ Κοτταρίδης), Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Γαρύφαλλος (88′ Μιλισάβλιεβιτς), Τσιλιγγίρης (88′ Μουγκουλούσι), Ζαννάκης (64′ Μπάγκολα), Σιμόνι (79′ Τσιφτσί).

Παναθηναϊκός Β (Σ. Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σερπέζης, Σιδεράς, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης (59′ Τερεζίου), Ανδρικόπουλος (77′ Αγκοστίνιο), Ταβάρες, Ε. Αντωνίου (72′ Καρβούνης), Φουρτάδο (59′ Μπιλάλ), Σαρδέλης (59′ Κρυπαράκος).