Ολυμπιακός Β'- ΠΑΟ Ρουφ 2-0: «Σεφτέ» με Κωστή και Μπα

Πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό Β' καθώς επικράτησε στην Καλλιθέα με 2-0 του ΠΑΟ Ρουφ, χάρη σε γκολ των Κωστή και Μπα (με πέναλτι).

Ολυμπιακός Β'- ΠΑΟ Ρουφ 2-0: «Σεφτέ» με Κωστή και Μπα

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής πέτυχε ο Ολυμπιακός Β' καθώς επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟ Ρουφ και έφτασε στους πέντε βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν χωρίς πόντο μετά από έξι αγωνιστικές.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς που έγινε στο γήπεδο της Καλλιθέας και απείλησε με τον Βοΐλη (στο 11' και 15') και με τον Μπα στο 13'. Στο 18' το σουτ του Καλλέργη έφυγε άουτ στην πρώτη φάση για τους φιλοξενούμενους. Στο 32' οι Πειραιώτες είχαν ευκαιρία με τον Κωστή μετά από κόρνερ του Μαρίνου, ενώ στην επαναφορά μετά την απόκρουση του γκολκίπερ δεν μπόρεσαν Κουτσίδης και Μπα να σκοράρουν. Ο Μαρίνος είχε κοντινή κεφαλιά που πέρασε πάνω από το δοκάρι του Κουνάδη στο 43' και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η ομάδα του Γιάννη Οκκά βρήκε το γκολ με πλασέ του Ιωάννη Κωστή μετά από κεφαλιά πάσα του Βοΐλη.

Οι «ερυθρόλευκοι» με την ψυχολογία με το μέρος τους αφού κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα της ομάδας του Λευτέρη Βελέντζα είχαν τον έλεγχο στην επανάληψη και κατάφεραν να φτάσουν στο δεύτερο γκολ με πέναλτι του Αλγκασίμ Μπα στο 64'. Στην παράβαση υπέπεσε ο Πανουργιάς καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του. Στο 72΄ο Κωστή είχε ένα σουτ πάνω από την εστία και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίζουν το πρώτο τρίποντο στη σεζόν.

Διαιτητής ήταν ο Φώτης Ντάουλας από τη Δυτική Αττική. Κίτρινες: Μαρίνος, Νταμπό, Χρυσόπουλος, Μπα - Τσιάβος, Κυριαζής, Πανουργιάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδούδης, Κατσουλίδης, Χρυσόπουλος, Κουτσίδης, Αποστολόπουλος (90' Κεραμίδας), Μαυρουδής, Νταμπό, Κωστή (88' Συρμής), Μαρίνος (46' Ιμπαγάσα), Μπα (88' Αργυρίου), Βοΐλης (67' Βλαχομήτρος)

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Τασιούλης, Καμί, Κυριαζής (69' Νιτσάκης), Κατσούλης, Πανουργιάς, Καλλέργης, Βενάρδος, Χατζηλάμπρος (60' Κονέ), Τσιάβος (60' Ζαφειράκης). Σμίλτος (79' Φιλιμέγκας)