Super League 2: Πέμπτη σερί νίκη ο πρωτοπόρος του Α' ομίλου ΠΑΟΚ Β' το 3-0 με τον Ηρακλή Λάρισας

Ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε στην Ευκαρπία τον ουραγό κι άποντο του Α' ομίλου της Super League 2 Ηρακλή Λάρισας με 3-0 και διατηρήθηκε επικεφαλής της βαθμολογίας με την 5η διαδοχική του νίκη!

Super League 2: Πέμπτη σερί νίκη ο πρωτοπόρος του Α' ομίλου ΠΑΟΚ Β' το 3-0 με τον Ηρακλή Λάρισας

Στο 2ο ημίχρονο κατάφερε να καταβάλλει την αντίσταση του Ηρακλή Λάρισας ο ΠΑΟΚ Β' και να φτάσει στην 5η διαδοχική του νίκη, που τον διατηρεί επικεφαλής της βαθμολογίας του Α' ομίλου της Super League 2.

O δικέφαλος του βορρά επιβλήθηκε 3-0 των ουραγών και άποντων Θεσσαλών σκοράροντας στην επανάληψη στο επιβαρυμένο από τις βροχές τερέν της Ευκαρπίας.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στο 52' ο Γιάννης Μιχαηλίδης με κεφαλιά από κόρνερ κι αφού ο Τσιμίκας δεν κατάφερε να νικήσει τον Μοναστηρλή ακολούθησαν τα τέρματα των Δαρέλλα (86') στον αιφνιδιασμό και Γρόσδη (89' μετά από φάουλ του Μιχαηλίδη και κόντρα).

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου (46′ Τασιούρας), Γιαξής, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Μελετίδης, Νινούα (46′ Γρόσδης), Μπράντονιτς (59′ Σπυράκος), Σμυρλής, Χατζηστραβός (75′ Δαρέλας), Πανίδης (46′ Τζίμας).

Ηρακλής Λάρισας (Διλμπέρης): Κουτζαβασίλης, Λαγωνίδης, Καψάλης, Γκουγκουλίδης, Μπαλαμώτης, Μπάμης, Τασιούλης, Δοδοντσάκης, Τσιμίκας, Λεσάι, Ευθυμιάδης (58′ Συρεγγέλας).