Super League 2: Έμειναν στην ισοπαλία (1-1) Ηρακλής και Βέροια (highlights)

Ηρακλής και Βέροια, με υπηρεσιακούς τεχνικούς στους πάγκους τους, στο εναρκτήριο ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League 2 αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1

Super League 2: Έμειναν στην ισοπαλία (1-1) Ηρακλής και Βέροια (highlights)

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Super League 2 στο Καυταντζόγλειο όπου αναμετρήθηκαν Ηρακλής και Βέροια

«Γηραιός» και «βασίλισσα του Βορρά» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε μια αναμέτρηση που είχε την ιδιομορφία ότι οι δύο αντίπαλοι παρατάχθηκαν με υπηρεσιακούς τεχνικούς.

Ο Κώστας Γεωργιάδης παραιτήθηκε στους γηπεδούχους και χρέη προπονητή εκτέλεσε ο γενικός αρχηγός, Τάσος Κατσαμπής, ενώ αιφνιδιαστικά αποχώρησε από τη Βέροια ο Κώστας Ανυφαντάκης και τη θέση του πήρε ο Γιάννης Ματζιαρίδης.

Οι Θεσσαλονικείς που ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα προηγήθηκαν με τον Γιουμπιτάνα (29′) με τη ...δεύτερη αφού το πρώτο σουτ του απέκρουσε ο Παπαδόπουλος, αλλά η ομάδα της Ημαθίας «απάντησε» στο ξεκίνημα της επανάληψης (48′) με τον Φασίδη να βγαίνει στην πλάτη της άμυνα και να πλασάρει εύστοχα.

Στα αξιοσημείωτα ότι στο 85′ ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά το ματς καθώς δεν υπήρχε καλός φωτισμός στο γήπεδο.

Ηρακλής (Κατσαμπής): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα, Γιουμπιτάνα, Δόρης (60′ Τότσκα), Πατράλης, Τομάς (81′ Μανουσάκης), Μελούνοβιτς (60′ Άλεξιτς).

Βέροια (Ματζιαρίδης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης, Στίκας, Μαραγκός, Ιωάννου (79′ Ισαακίδης), Φασίδης (87′ Μουχάλης), Μπούζας (4′ λ.τ Μασούρας), Μπλέτσας, Ορφανίδης (87′ Κατσούκης).