ΠΑΕ Επισκοπή: «Κύριε Αναστόπουλε θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι παίζουμε μόνο για μας»

Η ΠΑΕ Επισκοπή εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή της Καλαμάτας, Νίκου Αναστόπουλου.

ΠΑΕ Επισκοπή: «Κύριε Αναστόπουλε θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι παίζουμε μόνο για μας»

Η Καλαμάτα επικράτησε της Επισκοπής με 1-0 για την πέμπτη αγωνιστική της Super League 2. Μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Αναστόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην εικόνα των φιλοξενούμενων. Η ομάδα της Κρήτης με ανακοίνωσή της σχολίασε τα όσα είπε ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Επισκοπή εκφράζει τις πιο θερμές της ευχαριστίες προς την ΠΑΕ Καλαμάτα για την άψογη φιλοξενία, τόσο προς τη μεγάλη μας ομάδα, όσο και προς την Κ19 σε αυτό το διήμερο (3-4/12) που προηγήθηκε. Τέτοιες συμπεριφορές και φιλοξενίες αρμόζουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 κάτι που μας χαροποιεί και μας εκφράζει ως σωματείο.

Δεν μπορούμε όμως να μη δώσουμε μία απάντηση στον τεχνικό της ΠΑΕ Καλαμάτας, τον κ. Αναστόπουλο, ένα ευρέως γνωστό πρόσωπο στην Ελλάδα το οποίο έπεσε στο ατόπημα του παρορμητισμού του. Οι δηλώσεις του περί έκπληξής του για την απόδοση της ομάδας μας (σ.σ. “είμαι έκπληκτος από την απόδοσή της (Επισκοπής) αλλά αυτό δεν το είδαμε ούτε στο προηγούμενο παιγνίδι με το πάθος που έβγαζε, με την τακτική προσήλωση που είχε, ούτε με την Παναχαική, ούτε με το Ολυμπιακό Β’, εν πάσει περιπτώσει…”).

Ο κ. Αναστόπουλος θα έπρεπε να γνωρίζει στα χρόνια όπου Επισκοπή μας βρίσκεται σε επίπεδο επαγγελματικών κατηγοριών, ότι αγωνίζεται για τις αξίες -ιδίως τις ηθικές- για την τιμή και την ιστορία της, για τους φίλαθλους της και την Κρήτη.
Μόνο για μας πάντα, πάντοτε και για κανέναν άλλον.

Επίσης ο κ. Αναστόπουλος καλό θα είναι να περιορίζεται “εντός του πλαισίου” που εκείνος αντιπροσωπεύει στο δικό του μετερίζι και… εκτός των τεσσάρων γραμμών όπως λειτούργησε σήμερα (4/12) δίκην ποδοσφαιριστή εισερχόμενος εντός γηπέδου κι επηρεάζοντας τη ροή του αγώνα».