ΠΑΕ Χανιά: «Είμαστε Χανιώτες, είμαστε Κρητικοί και όποιος δε μας σέβεται θα μας φοβάται»

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ Χανιά για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

ΠΑΕ Χανιά: «Είμαστε Χανιώτες, είμαστε Κρητικοί και όποιος δε μας σέβεται θα μας φοβάται»

Πυρ και μανία με τη διαιτησία είναι στα Χανιά. Μάλιστα η ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, μέσα από την καρδιά της, ευχαριστεί θερμά τους 100 περίπου φιλάθλους μας που παρευρέθησαν στον χθεσινό (3/12) εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Απόλλωνα Σμύρνης και της συμπαραστάθηκαν από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό. Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 60 φιλάθλους μας που ταξίδεψαν από τα Χανιά και μάλιστα υπό αντίξοες συνθήκες.

Νιώθουμε μεγάλη χαρά και περηφάνια, αλλά και υποχρέωση, να βλέπουμε τον κόσμο των Χανίων να μας συμπαραστέκεται όλο και περισσότερο. Η συσπείρωση που έχει ξεκινήσει και συνεχώς μεγαλώνει τη φετινή σεζόν είναι το μεγάλο μας όπλο και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Κάποιοι προσπαθούν να κλέψουν τον ιδρώτα και τα όνειρα μας. Το ίδιο συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, όμως φέτος κάτι έχει αλλάξει. Πλέον είμαστε ενωμένοι, συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε κόντρα σε όλους και σε όλα. Είμαστε Χανιώτες, είμαστε Κρητικοί και όποιος δε μας σέβεται θα μας φοβάται!».