Αιγάλεω - Ολυμπιακός B' 0-0: Δοκάρια είχε, γκολ όχι!

Αιγάλεω και Ολυμπιακός Β' αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες. Φωνάζουν για το ακυρωθέν τέρμα του Αλγκασίμ Μπα στο 78' οι Πειραιώτες. 

Αιγάλεω - Ολυμπιακός B' 0-0: Δοκάρια είχε, γκολ όχι!

Χωρίς νίκη συνεχίζει ο Ολυμπιακός Β' την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Οι Πειραιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ με το Αιγάλεω στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» και πήραν -μόλις- τον δεύτερο βαθμό τους για φέτος.

Από την άλλη, οι «κυανόλευκοι» παρέμειναν για τρίτο σερί ματς αήττητοι, ωστόσο δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στο «διπλό» επί του Ηροδότου την προηγούμενη αγωνιστική και έμειναν οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

«Φωνές» και από τις δύο ομάδες πάντως προς το διαιτητικό τριο, καθώς στους «ερυθρόλευκους» ακυρώθηκε (όπως φάνηκε καθαρό) γκολ του Αλγκασίμ Μπα στο 78' για οφσάιντ. Οι γηπεδούχου έχουν παράπονα για μια φάση στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα ζήτησαν πέναλτι, όταν ο Μπαστιανός ανατράπηκε και ο διαιτητής έδωσε φάουλ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, οι γηπεδούχοι είχαν τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης με σπουδαιότερη εκείνη του 57' όταν το σουτ του Δημούτσου εκτός περιοχής «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδούδη.

Να σημειωθεί πως δοκάρι είχε και το συγκρότημα του Γιάννη Οκκά, όταν ο Μαρίνος εκτέλεσε το φάουλ και η προσπάθεια του σταμάτησε στη... ρίζα του δεξιού δοκαριού.

Ο κίπερ του Ολυμπιακού Β' κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και στο 87' όταν απέκρουσε το πλασέ του Τσιλιγγίρη.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θ. Γράφας) : Σικαλιάς, Μπούσης, Χοτζάλι, Φουρλάνος, Παπανικόλας, Σταματάκης (68'Τσίτσαρης), Πολυχρόνης (80' Σκεντεράϊ), Δημούτσος (85' Βλάχος), Κολλάς, Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος (68' Βλαχομήτρος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Γ. Οκκάς) : Παπαδούδης, Συρμής (55' Βλαχομήτρος), Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Κίνκουε, Χρυσόπουλος, Μαρίνος, Μαυρουδής, Κωστή, Βοΐλης (76' Σταυρόπουλος), Καράκουτης (55' Μπα).