Απόλλων Σμύρνης - Χανιά 1-0: Με Φατιόν στην κορυφή

Με εύστοχο πέναλτι του Φατιόν  στο 23' ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 των Χανίων στη Νέα Σμύρνη, παρέμεινε αήττητος και παράλληλα αναρριχήθηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας

Απόλλων Σμύρνης - Χανιά 1-0: Με Φατιόν στην κορυφή

Ένα πέναλτι του Άντιονι Φατιόν στο 23' ήταν αρκετό για τον Απόλλωνα Σμύρνης ώστε να νικήσει τα Χανιά με 1-0 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (λόγω των διαφωνιών ΠΑΕ-Ερασιτέχνη για τη Ριζούπολη) και να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του νοτίου ομίλου, φτάνοντας στους δέκα βαθμούς μαζί με την Ηλιούπολη.

Η ομάδα του Γιάννη Τάτση πήρε επαγγελματική νίκη, όπως δήλωσε και ο προπονητής της μετά το ματς, ενώ τα Χανιά προσπάθησε για την ισοφάριση δίχως να τα καταφέρει.

Όπως προσπάθησε να αποκρούσει και το πέναλτι του Φατιόν ο γκολκίπερ των Χανιών Κατσιμήτρος, αλλά η μπάλα έφυγε από τα χέρια του και πήγε στην εστία.

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Λούι, Οντόνε, Τσελεπίδης, Ντομίνγκες, Μωραΐτης (70′ Εσπάνια), Πατάπης (70′ Κοροβέσης), Ερέρα (57′ Λούσινγκερ), Χαλίμι (57′ Παπαγεωργίου), Σίγκνεβιτς (83′ Τσαμούρης), Φατιόν.

Χανιά: Κατσιμήτρος, Ιμεραλιλάι, Ρότσα (87′ Χιντζίδης), Γιαμπερέ, Μπάτζιος (41′ λ.τ Γκανσιέρ), Καμαρά, Ναζίμ (76′ Καπνίδης), Μπουτσάκης, Κόλα (46′ Πολίτης), Ελευθεριάδης (46′ Μπανγκουρά), Μάναλης.

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)

Κίτρινες: Τσελεπίδης, Εσπάνια – Ιμεραλιλάι, Ρότσα