Βόκολος: «Κρατάω μόνο τα θετικά της παρουσίας μου στην Καλλιθέα!»

Ο Λεωνίδας Βόκολος σε ανάρτηση του αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Καλλιθέα τονίζοντας ότι θέλει να κρατήσει μόνο τα θετικά από αυτή.

Βόκολος: «Κρατάω μόνο τα θετικά της παρουσίας μου στην Καλλιθέα!»

Λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε κι επίσημα ότι ο Γιώργος Σίμος είναι ο νέος προπονητής της Καλλιθέας, αντικαθιστώντας τον Λεωνίδα Βόκολο, ο τέως τεχνικός των «κυανόλευκων» μ' ανάρτηση του έκανε απολογισμό της διαδρομής του στην ομάδα, τονίζοντας ότι θέλει να κρατήσει μόνο τα θετικά από αυτή και δείχνοντας μηδενική διάθεση για πολεμική...

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Ήταν μια σημαντική εμπειρία για εμένα ενώ για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε αυτό που έχω σαν βάση στη φιλοσοφία μου.

Με επιμονή στο πλάνο και με σκληρή δουλειά καθημερινά , είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Κλήθηκα να αναλάβω ένα τριετές πλάνο από μηδενική αφετηρία και με πολλές δυσκολίες.

Ο στόχος της πρώτης χρονιάς ήταν η εύκολη παραμονή της ομάδας στην κατηγορία της Superleague 2 , ως πρώτη μας παρουσία σε αυτή μετά από χρονια .

Οι ποδοσφαιριστές μου , κατάφεραν να κάνουν μια εξαιρετική σεζόν μέσα από δύσκολες συνθήκες όπως όλοι γνωρίζουν ,να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο και να κατακτήσουν την δεύτερη θέση στην λίγκα.

Για αυτό το λόγο νιώθω ιδιαίτερα περήφανος αφού με τις αποφάσεις που πήρα σε καίρια σημεία και τις επιλογές που έκανα και αφορούσαν το χτίσιμο αυτής της ομάδας πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει έξ´αρχής. Έχω αποφασίσει να κρατήσω μόνο τα θετικά από αυτή την διαδρομή σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο.

Θέλω να ευχαριστήσω ,τους ποδοσφαιριστές μου που με την δουλειά τους προόδευσαν ατομικά και συντέλεσαν στην εξέλιξη της ομάδας , τους άμεσους συνεργάτες μου που είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια δουλεύοντας σκληρά και τέλος να ευχαριστήσω προσωπικά τον μεγαλομέτοχο κύριο Barroway για την οικονομική υγεία που προσφέρει στον Σύλλογο.

Καλή συνέχεια»