ΑΕΛ: Ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου ο Όγκμποε

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΛ, ο Μάριος Όγκμπόοε υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

ΑΕΛ: Ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου ο Όγκμποε

Άτυχος στάθηκε ο Μάριος Όγκμποε, καθώς υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Στο γόνατο του ποδοσφαιριστή θα τοποθετηθεί νάρθηκας για διάστημα τριών εβδομάδων.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής μας, Μάριος Ογκμπόε, υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία με την οποία διαπιστώθηκε ότι κατά τον τραυματισμό του στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο.

Στο γόνατο του ποδοσφαιριστή θα τοποθετηθεί νάρθηκας για διάστημα τριών εβδομάδων και κατά την εκτίμηση του εξαίρετου γιατρού της ομάδας μας, χειρουργού ορθοπαιδικού, κ.Γεωργίου Μπασδέκη, ο Ογκμπόε θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για διάστημα έξι συνολικά εβδομάδων.

Ευχή όλων μας είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ μας, με τα 4 γκολ και την σπουδαία προσφορά στις 4 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, να επιστρέψει στη δράση δυνατός και έτοιμος να συμβάλλει με τον τρόπο που πολύ καλά γνωρίζει, για να πανηγυρίσουμε μαζί στο τέλος την σεζόν την πολυπόθητη κατάκτηση της ανόδου!»