ΑΕΚ Β' -ΠΑΟ Ρουφ 3-1: Πρώτη νίκη στην σεζόν κόντρα στον ουραγό οι «κιτρινόμαυροι»

Η ΑΕΚ Β' επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟ Ρουφ στο «Σεραφείδειο» των προπονητικών εγκαταστάσεων των Σπάτων, φτάνοντας στην πρώτη της νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα της Super League 2 κόντρα στον ουραγό του 2ου ομίλου της κατηγορίας.

ΑΕΚ Β' -ΠΑΟ Ρουφ 3-1: Πρώτη νίκη στην σεζόν κόντρα στον ουραγό οι «κιτρινόμαυροι»

Ότι δεν πέτυχε στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές του τρέχοντος πρωταθλήματος της Super League 2 κατάφερε η ΑΕΚ Β' στο ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Επικράτησε 3-1 του ουραγού του Β' ομίλου της κατηγορίας στο «Σεραφείδειο» των προπονητικών εγκαταστάσεων στα Σπάτα φτάνοντας στο πρώτο της τρίποντο στην σεζόν.

Παρά τις πολλές απουσίες (λόγω παικτών που πήρε ο Αλμέιδα στην πρώτη ομάδα για την προετοιμασία στην Ολλανδία) η ομάδα του Οφρυδόπουλου κυριάρχησε

Προηγήθηκαν στο 27' μετά από κλέψιμο του Κορομηλά, στα χαφ και κάθετη στον Απ. Χριστόπουλο που πλάσαρε εύστοχα.

Κι αφού οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν ν' αντιδράσουν, ενώ ο Κουνάδης σταμάτησε δις τον Γερολέμου το ημίχρονο βγήκε στο 1-0.

Το οποίο διατηρήθηκε ως το 59' αφού ο Απ. Χριστόπουλος νωρίτερα αστόχησε σε τετ α τετ.

Σ' εκείνο το χρονικό σημείο καταλογίστηκε πέναλτι για χέρι του Χατζηλάμπρου σε γύρισμα του Ευθύμη Χριστόπουλου που ανέλαβε την εκτέλεση ευστοχώντας.

Χωρίς άγχος πια οι κιτρινόμαυροι έφτασα στο 3-0 με τον Γερολέμου να περνά τον Κουνάδη μετά τη δεύτερη ασίστ του Κορομηλά.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89' όταν ο Βερνάρδος κέρδισε πέναλτι από τον Σταμούλη, το εκτέλεσε ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στα αξιοσημείωτα ότι μετά από 7 μήνες, ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς επέστρεψε στα γήπεδα, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πρόβλημα τραυματισμού που είχε.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Σταμούλης, Κάτσικας, Ντάικο (84′ Χριστοφιλόπουλος), Παρράς, Πάπα, Γερολέμου (70′ Σαμπανάτζοβιτς), Ε. Χριστόπουλος (78′ Γεωργέας), Κορομηλάς (84′ Λέλεκας), Σκόνδρας, Απ. Χριστόπουλος (78′ Γκολφίνος).

ΠΑΟ Ρουφ (Σταυριανός): Κουνάδης, Χατζηλάμπρος, Καμί, Πανουργιάς (66′ Σμίλτος), Κατσούλης, Ζαχάρος, Καλλέργης, Βενάρδος, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιάβος (46′ Κονέ), Τασιουλής (46′ Κυριαζής).