Ολυμπιακός Β'- Ηλιούπολη 0-1: Με ήρωα τον Περιστερίδη

Η Ηλιούπολη νίκησε 1-0 στο «Ελ Πάσο» τον Ολυμπιακό Β' με γκολ του Μπαστακού και τον Περιστερίδη να αποκρούει δύο πέναλτι!

Ολυμπιακός Β'- Ηλιούπολη 0-1: Με ήρωα τον Περιστερίδη

Σπουδαία νίκη και άνοδος στα ψηλά της βαθμολογίας του Νοτίου ομίλου στη Superleague 2 για την Ηλιούπολη καθώς επικράτησε στο γήπεδο της Καλλιθέας του Ολυμπιακού Β' με 1-0, με γκολ του Μπαστακού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Οι Πειραιώτες είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά έμειναν και πάλι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, πέφτοντας πάνω στον Κώστα Περιστερίδη. Ο τερματοφύλακας της Ηλιούπολης απέκρουσε δύο πέναλτι, του Βοΐλη και του Κινκουέ.

Η ομάδα του Γιάννη Οκκά μπήκε δυνατά στο ματς αν και τυπικά γηπεδούχος και είχε ευκαιρίες στο 8' με τον Βοΐλη και στο 15 με τον Κωστή. Στο 26' το πλασέ του Αλγκασίμ Μπα πέρασε λίγο άουτ και στο 29' η Ηλιούπολη είχε την πρώτη ευκαιρία της, όμως ο Μπαστακός «νικήθηκε» από τον Παπαδούδη.

Στο 38' ο Βοΐλης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Περιστερίδη, αλλά ο γκολκίπερ της Ηλιούπολης απέκρουσε το σουτ του σέντερ φορ του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Νίκου Παντέλη όχι μόνο να γλιτώνει το γκολ αλλά να βρίσκει και το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Όταν ο Μπαστακός εκμεταλλεύθηκε την λάθος αντίδραση της άμυνας και με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο πέναλτι του Βοΐλη, ο Περιστερίδης έκανε και δεύτερη μεγάλη απόκρουση στο σουτ που ακολούθησε από τον Κωστή.

Ο Ολυμπιακός Β' ήταν επηρεασμένος από την εξέλιξη του αγώνα, ενώ ο Οκκάς είδε τον Σαπουντζή που είχε περάσει αλλαγή στο 60' να αποχωρεί λόγω τραυματισμού λίγο αργότερα. Στο 73' οι ερυθρόλευκοι είχαν σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση με πλασέ του Κωστή που πέρασε λίγο άουτ, κάτι που συνέβη και με το σουτ του Ιμπαγάσα στο 86'. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βλαχομήτρος είχε δοκάρι, εν συνεχεία κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Κινκουέ και πάλι ο Περιστερίδης απέκρουσε για να γίνει ο ήρωας της ομάδας του!

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Μίτσελ με τον Ζοσέ Ανιγκό αλλά και παίκτες της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Διαιτητής ο Γιαννούκας από τα Δωδεκάνησα. Κίτρινες: Κωστή, Μπα - Βάρκας, Γκοτσούλιας, Μουριέλ, Περιστερίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Νίκολιτς, Κινκουέ, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Κωστή (78' Βλαχομήτρος), Μαρίνος (60' Σαπουντζής -67' λ.τ. Καράκουτης), Νταμπό, Μπα (79' Ιμπαγάσα), Βοΐλης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Περιστερίδης, Κρητικός, Μουριέλ, Τριανταφυλλάκος, Τσαφταρίδης (87' Ντίαζ), Βασιλείου (8' λ.τ. Ματσούκας - 59' Κρέτση), Πολίμος, Μπαστακός (87' Χέμπερτ), Μπουσάι, Γκοτσούλιας, Βάρκας