Αιγάλεω - ΑΕΚ Β' 1-1: Από ένα ημίχρονο στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης»

Αιγάλεω και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2. Πρώτος βαθμός για τους «κυανόλευκους», δεύτερος για την Ένωση. 

Αιγάλεω - ΑΕΚ Β' 1-1: Από ένα ημίχρονο στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης»

Ευκαιρίες, από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και ισοπαλία στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης». Αιγάλεω και ΑΕΚ Β' «κόλλησαν» στο 1-1 και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2.

Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός των «κυανόλευκων» που δεν έχουν ξεκινήσει καλά και δεύτερος για το συγκρότημα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή με τον Τσιλιγκίρη στο 28', όμως η ΑΕΚ Β' ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ, με πλασέ του Κοσίδη στο 43'.

Στην επανάληψη το «Σίτι», πίεσε, έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και τελικά το πέτυχε στο 59' με τον Μπαστιανό. Αυτά μάλιστα ήταν και τα πρώτα τέρματα των ομάδων την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι συνθέσεις...

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θ. Γράφας) : Σικαλιάς, Χοτζάλι, Μπούσης (81' Πεχλιβανόπουλος), Φουρλάνος, Παπανικόλας, Πιαστόπουλος (51' Σταματάκης), Βλαχομήτρος (57' Δημούτσος), Τσίτσαρης, Κολλάς, Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος.

ΑΕΚ Β' (Σ. Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουηλ, Ραντόνια (67' Ρουκουνάκης) , Κάτσικας, Ντάικο, Παρράς, Σταμούλης, Μουστακόπουλος, Γερολέμου (75' Γκολφινόπουλος), Χριστόπουλος, Μαχαίρας, Κοσίδης (75' Σκόνδρας).