Καλαμάτα – Παναχαϊκή 0-0: Πρώτη απώλεια

Ισόπαλο χωρίς τέρματα το ντέρμπι της Πελοποννήσου, ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Παναχαϊκή. Με δέκα τελείωσαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Καραγκούνη στα τελευταία λεπτά. 

Καλαμάτα – Παναχαϊκή 0-0: Πρώτη απώλεια

Από δυο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο για Καλαμάτα και Παναχαϊκή. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 9’ με τον Πασά και στο 33’ με τον Ρόβα ενώ οι Αχαιοί είχαν τις δικές τους καλές στιγμές Λιποράσε (10’), Κέρι (21’).

Ο Τάτος στην επανάληψη στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έκανε μια εξαιρετική ενέργεια και έστρωσε για τον Αρναρέλλη, ο οποίος σούταρε την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι (46’).

Στο 53’, καλή στιγμή για την Πατρινή ομάδα με την σέντρα του Στεργίδη αλλά βγήκε και μπλόκαρε ο Ταΐρης ενώ στο 64’ χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Καλαμάτα όταν ο Ρόβας έπιασε ανάποδο ψαλίδι αλλά η μπάλα βρήκε τον Στεργίδη και πέρασε κόρνερ.

Στο 82’ η Καλαμάτα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καραγκούνη με 2η κίτρινη κάρτα (η πρώτη στο 63’).

Στις καθυστερήσεις ο Νιλτίνιο είχε μια καλή στιγμή αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα, η Καλαμάτα αν και με παίκτη λιγότερο, πήγε να πάρει το «τρίποντο» αλλά ο Λουπάνο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι Καλαμάτα και Παναχαϊκή είχαν την πρώτη τους απώλεια στο πρωτάθλημα, αφού είχαν ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά (76’ Ασίγκμπα), Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Παπατόλιος (46’ Τάτος), Αναστασόπουλος, Μπόρχες (46’ Καραγκούνης), Αρναρέλλης (76’ Ασαμόα), Ρόβας (83’ Μπενίτεθ), Πασάς.

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Στεργίδης, Λαρρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (89’ Καρακλάιτς Π.), Τσιάρας, Κέρι (46’ Λινάρδος), Μυτίδης (70’ Αλεξόπουλος), Καρακλάιτς Ν. (73’ Νιλτίνιο).