Κηφισιά - Αιγάλεω 2-0: Ζευγάρωσε τις νίκες της η ομάδα των Βορείων Προαστείων!

Η Κηφισιά νίκησε 2-0 το Αιγάλεω στην Καισαριανή για τη 2η αγωνιστική της Super League 2 και έκανε το «2 στα 2» κόντρα στο άποντο «Σίτι»

Κηφισιά - Αιγάλεω 2-0: Ζευγάρωσε τις νίκες της η ομάδα των Βορείων Προαστείων!

Με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος η Κηφισιά επικράτησε του Αιγάλεω, 2-0, στην Καισαριανή για τη 2η αγωνιστική της Super League 2.

Έτσι η η ομάδα των Βορείων Προαστείων ζευγάρωσε τις επιτυχίες της αφού στην πρεμιέρα είχε νικήσει, με το ίδιο σκορ, την Ηλιούπολη, εκτός έδρας, ενώ το «Σίτι» παρέμεινε άποντο αφού είχε χάσει και στην 1η αγωνιστική από τον Ο.Φ. Ιεράπετρας στο «Μαυροθαλασσίτης».

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Τετέι (54',με κεφαλιά από σέντρα του Ποζατζίδη) και Καλλέργης στο 93' (από ασίστ του Κουιρουκίδη). Ενδιάμεσα (61') ο Ταλάλ είχε δοκάρι.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Πέιος, Παπασάββας, Ποζατζίδης (68′ Να’α), Παναγιώτου, Ταλάλ, Γκίνη (54′ Κουιρουκίδης), Τετέι (83′ Καλλέργης).

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Νικολακόπουλος (75′ Πατρινός), Πεχλιβανόπουλος, Φουρλάνος, Παπανικόλας, Πολυχρόνης, Τσίτσαρης, Δημούτσος (61′ Βλαχομήτρος), Κολλάς, Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος.