Θεσπρωτός - Παναθηναϊκός Β' 2-2: «Φρένο» στους «πράσινους» από τον... Ρότσα στην Ηγουμενίτσα!

Ο Θεσπρωτός του Χουάν Ραμόν Ρότσα και ο Παναθηναϊκός Β' αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην Ηγουμενίτσα σ' ένα ματς για τη 2η αγωνιστική της Super League 2 που τιμήθηκε ο Γιάννης Καλιτζάκης.

Θεσπρωτός - Παναθηναϊκός Β' 2-2: «Φρένο» στους «πράσινους» από τον... Ρότσα στην Ηγουμενίτσα!

Από πεντάρα (5-2) επί του Απόλλωνα Λάρισας προερχόταν ο Παναθηναϊκός Β' αλλά στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό δεν μπόρεσε να συνεχίσει νικηφόρα αφού η ομάδα της Ηπείρου τον υποχρέωσε σε ισοπαλία 2-2

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, που στην πρεμιέρα της Super League 2 είχε αναδειχθεί ισόπαλη στις Σέρρες (1-1) μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, βρίσκοντας γκολ με τον Μπίκα στο 27′.

Οι «πράσινοι» ισορρόπησαν το ματς και στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Αθανασακόπουλο, που έκανε το 1-1 στο 54′.

Μετά από ένα λεπτό ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν νέο γκολ με τον Πέρεζ και πήραν εκ νέου το προβάδισμα, με το 2-1 να διατηρείται μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 83′ όμως οι παίκτες του Αντωνίου ισοφάρισαν ξανά, με τον Σαρδέλη χάνοντας μάλιστα στο φινάλε και κάποιες ευκαιρίες για να κάνουν την ολική ανατροπή!

Αξίζει να αναφερθεί πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Γιάννης Καλιτζάκης, που έχει πόστο στην δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Βαλέντε, Μίγγος (87’ Σεμερτζάκης), Διγκόζης (66’ Λύγκας), Μπίκας (46’ Πέρεζ), Δρίτσας (74’ Χατζάκος), Κωνσταντίνου, Μπονίγια (87’ Πανταζέλος).

ΠΑΟ Β’ (Αντωνίου): Μαργκόνο, Τουρκοχωρίτης (46’ Σαρδέλης), Εμπό, Σιδεράς (76’ Καρβούνης), Μαρτίνης, Ηλιάδης, Βουτσάς, Αλμπάνης, Αθανασακόπουλος, Ταβάρες, Tερεζίου (46’ Μπιλάλ).