AEK B' - Ηλιούπολη 0-0: Πρώτος πόντος και για τις δύο...

Οι προερχόμενες από ήττες, στην πρεμιέρα στης Super League 2, ΑΕΚ Β' και Ηλιούπολη έμειναν στο στείρο 0-0 στο «Σεραφείδειο»

AEK B' - Ηλιούπολη 0-0: Πρώτος πόντος και για τις δύο...

Δίχως νικητή και γκολ έληξε η αναμέτρηση της ΑΕΚ Β' με την Ηλιούπολη στο «Σεραφείδειο» των «κιτρινόμαυρων» προπονητικών εγκαταστάσεων στα Σπάτα.

Αποτέλεσμα που σηματοδοτεί τον πρώτο πόντο για τους δύο αντιπάλους στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 αφού στην πρεμιέρα είχαν γνωρίσει ήττες.

Ο μεν «δικέφαλος» (του Οφρυδόπουλου) στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-1), οι δε Ηλιουπολίτες (του Παντέλη) από την Κηφισιά εντός έδρας (0-2).

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις δύο ομάδες ν' αλληλοεξουδετερώνονται και σπάνια να φτάνουν με αξιώσεις ν' απειλήσουν τα αντίπαλα καρέ.

Η σπουδαιότερη ευκαιρία ανήκε στην «Ένωση» όταν (48') η προσπάθεια του Μουστακόπουλου κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Περιστερίδη.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κάτσικας, Τρουμπούλος, Παρράς, Ρουκουνάκης, Μουστακόπουλος (70′ Κορομηλάς), Μαχαίρας (70′ Σκόνδρας), Γερολέμου (84′ Γκολφίνος), Ε. Χριστόπουλος, Κοσίδης.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Πολίμος, Μπουσάι (67′ Ντίαζ), Κρητικός, Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης, Δημητριάδης (57′ Κρέτσι), Βασιλείου (66′ Βάρκας), Μπαστακός, Ματσούκας.