Super League 2: Πρώτη νίκη (1-0) μετά από ...θρίλερ ο ΠΑΟΚ Β' με ΑΕΛ!

Ο ΠΑΟΚ Β' πήρε το πρώτο του τρίποντο στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 επικρατώντας 1-0 της ΑΕΛ, παρότι έπαιξε με 10 για ένα ημίχρονο, ενώ οι «βυσσινί» είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Πλέγα στο 90'

Super League 2: Πρώτη νίκη (1-0) μετά από ...θρίλερ ο ΠΑΟΚ Β' με ΑΕΛ!

Tην πρώτη του νίκη στην τρέχουσα σεζόν της Super League 2 πέτυχε ο ΠΑΟΚ Β' επικρατώντας με το μίνιμουμ σκορ της ΑΕΛ στο γήπεδο της Ν. Ευκαρπίας.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μπήκε δυναμικά και στο 12' ο Μπράντονιτς, άγγιξε το 1-0: αν και πέρασε τον τερματοφύλακα, δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα.

Ωστόσο στο 31′ ο Δικέφαλος του Βορρά πέτυχε το μοναδικό τέρμα: Ο Χατζηστραβός έβγαλε κάθετη στον Μπράντονιτς, ο οποίος έκανε το συρτό γύρισμα για τον Γκορντεζιάνι, που σε κενή εστία σκόραρε.

Όμως ο ο σκόρερ του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε στο 47′ με απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από χτύπημα εκτός φάσης στον Παπαγεωργίου Α.

Η ΑΕΛ (που στην πρεμιέρα είχε νικήσει 3-0 τον Ηρακλή Λάρισσας) πίεσε προϊόντος του χρόνου και στο 89' είχε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει κερδίζοντας πέναλτι.

Ο γκολκίπερ Ταλιχμανίδης χτύπησε τον Όγκμποε σε έξοδο, μέσα στην περιοχή, με τον Πλέγα να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και τον ΠΑΟΚ Β' με τη ...δεύτερη (ισοπαλία στη Βέροια στην πρεμιέρα) να κερδίζει

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Μιχαηλίδης (46′ Κωττάς), Μορικέλι, Κιτσάκης (75′ Μελετίδης), Ουεντραόγκο, Γρόσδης (73′ Κουτεντάκης), Χατζηστραβός (57′ Δαρέλας), Μπράντονιτς (63′ Σπυρίδης), Σπυράκος, Γκορντεζιάνι.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος (36′ λ.τ Σουλούκος), Θ. Παπαγεωργίου, Κοσονού (62′ Μαΐδανός), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου (62′ Αντράντα), Θωμαΐδης (55′ Μαυριάς), Νικολιάς, Πεντρόσο, Όγκμποε.