Super League 2: Αναβλήθηκε το ΠΑΟ Ρουφ – Προοδευτική

Αναβλήθηκε το ΠΑΟ Ρουφ – Προοδευτική για τη Super League 2. 

Super League 2: Αναβλήθηκε το ΠΑΟ Ρουφ – Προοδευτική

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Super League 2, το ματς της πρεμιέρας δεν θα διεξαχθεί για λόγους ανωτέρας βίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, προηγήθηκε αυτοψία από μηχανικό της διοργανώτριας στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», όπου θα διεξαγόταν η αναμέτρηση. Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο διεξήχθη την Κυριακή (06/11) το ματς Αιγάλεω - ΟΦ Ιεράπετρας. Αναλυτικά:

«Κατόπιν έγγραφης ενημέρωσης που λάβαμε από το ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ και μετά από επιτόπια αυτοψία που διενεργήθηκε από μηχανικό της διοργανώτριας, ο αγώνας ΠΑΟ ΡΟΥΦ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος BETSSON SUPER LEAGUE 2 που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τρίτη 08/11/22 στις 15:00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ «ΣΤ.ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ» αναβάλλεται σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ.6 ΚΑΠ».

Το άρθρο 11 παρ.6 του ΚΑΠ αναφέρει:

«Η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ και η εκάστοτε διοργανώτρια αρχή για τα επαγγελματικά και τα τοπικά πρωταθλήματα των ενώσεων με αιτιολογημένη απόφαση του Δ.Σ. της ή του Προέδρου και του Αναπληρωτή Προέδρου / Αντιπροέδρου αυτής, μπορούν να αποφασίζουν την αναβολή αγώνων ή αγωνιστικών ημερών σε ειδικές περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Αντιστοίχως με απόφαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας μπορεί να αναστέλλεται η έναρξη ή η συνέχιση ενός πρωταθλήματος ή ακόμα και να διακόπτεται αυτό οριστικά υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζονται διατάξεις του παρόντος κανονισμού(SL)».