Οκκάς: «Τα παιδιά κέρδισαν σε χαρακτήρα»

Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού Β' έκανε ο Γιάννης Οκκάς, ο οποίος μίλησε για την ισοπαλία απέναντι στην Επισκοπή στην πρεμιέρα της Super League 2.

Οκκάς: «Τα παιδιά κέρδισαν σε χαρακτήρα»

Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε την φετινή του περιπέτεια στην Super League 2 με ισοπαλία 1-1 με την Επισκοπή, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει στο φινάλε.

Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων", Γιάννης Οκκάς, έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας και μετά το παιχνίδι, αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα και την συνέχεια:

«Ήταν ο πρώτος μας αγώνας στο πρωτάθλημα, ένα ματς στο οποίο ήμασταν καλύτεροι και είχαμε τις ευκαιρίες για να προηγηθούμε εμείς στον αγώνα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν το καταφέραμε αυτό αλλά δείξαμε αρκετά καλά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν μία φανταστική προσπάθεια των παιδιών γιατί για 35 λεπτά ήμασταν με δέκα παίκτες στο γήπεδο και εμένα αυτό με ικανοποιεί. Έχουμε ένα παράπονο για τη φάση του γκολ που δεχτήκαμε, καθώς θεωρούμε πως η φάση ξεκινά από φάουλ και στη συνέχεια υπήρξε και χέρι, όμως ο διαιτητής αυτό αποφάσισε και δε στεκόμαστε εκεί.

Πιστεύω πως δεν πήραμε απλά τον έναν βαθμό της ισοπαλίας, ήταν παραπάνω από μία ισοπαλία, τα παιδιά κέρδισαν σε χαρακτήρα και αυτό θα βοηθήσει για τη συνέχεια. Σίγουρα να μην κερδίζεις δεν είναι κάτι ευχάριστο, αλλά με αυτά τα δεδομένα και όπως εξελίχθηκε ο αγώνας έμεινα ικανοποιημένος.

Προχωράμε και θα δουλέψουμε για τη συνέχεια».