Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ Β': «Σεφτέ» με το κεφάλι του Ντομίνγκεζ

Με κεφαλιά του Ντομίνγκεζ στο 87', Απόλλων Σμύρνης λύγισε την αντίσταση της ΑΕΚ Β' και ξεκίνησε νικηφόρα το νέο πρωτάθλημα. 

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ Β': «Σεφτέ» με το κεφάλι του Ντομίνγκεζ

Με το δεξί ο Απόλλων Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία είχε την υπεροχή, είδε στο πρώτο ημίχρονο να μη της μετρούν καθαρό γκολ αλλά στο φινάλε βρήκε τη λύση και με κεφαλιά του Ντομίνγκες στο 87’ επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ Β’ στη Ριζούπολη.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τον Απόλλωνα να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, αλλά και η ΑΕΚ Β' είχε τις στιγμές της για να πετύχει έστω ένα γκολ. Η ομάδα του Γιάννη Τάτση σκόραρε με τον Σίγκνιεβιτς στο 36ο λεπτό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε από το ριπλέι.

Τρία λεπτά μετά ο Κρητικός με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 52ο λεπτό, ο Χατζηεμμανουήλ σταμάτησε προσπάθειά του μέσα από την περιοχή. Η ΑΕΚ Β' έχασε δύο σημαντικές στιγμές με τους Γκαρσία και Χριστόπουλο στο 16' και το 17' αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποια εξ αυτών. Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων πίεσε περισσότερο και βρήκε το γκολ στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Λούι (63' Ερέρα), Οντόνε, Τσελεπίδης, Ντομίνγκες, Πατάπης (83' Μωραΐτης), Παπαγεωργίου, Χαλίμι, Κοροβέσης (53' Εσπάνια), Κρητικός (63' Λούσινγκερ), Σίγκνεβιτς

ΑΕΚ Β': Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Κάτσικας, Τρούμπουλος, Παρράς (76' Σταμούλης), Ρουκουνάκης, Μουστακόπουλος (84' Πάπα), Σπυριδάκης (76' Γκολφίνος), Γερολέμου, Τζ. Γκαρσία (46' Σκόνδρας), Ε. Χριστόπουλος