Πανσερραϊκός: «Λιοντάρι» ο Κολομπίνο

Παίκτης του Πανσερραϊκού με κάθε... επισημότητα είναι ο Αντριάν Κολομπίνο

Πανσερραϊκός: «Λιοντάρι» ο Κολομπίνο

Την απόκτηση του Αντριάν Κολομπίνο ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός. Ο Ουρουγουανός αμυντικός χαφ έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΛ, ενώ με την ομάδα των Σερρών υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους και θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας τον προσεχή Δεκέμβρη.

Η ανακοίνωση των «λιονταριών» αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Adrian Colombino. Ο 29χρονος Oυρουγουανός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας για 1,5 χρόνο και θα είναι διαθέσιμος από την 1η Ιανουαρίου.

Ο Adrian Colombino γεννήθηκε στις 12 Oκτωβρίου 1993 στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, έχει ύψος 1.76 εκ. και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες των Μοντεβιδέο Γουόντερερς και εν συνεχεία προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα με την οποία μέτρησε 178 συμμετοχές, 3 γκολ και 13 ασίστ.

To 2019 δόθηκε δανεικός στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, ωστόσο επέστρεψε σύντομα για να κάνει ακόμη 33 συμμετοχές μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020. Τότε ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα για την ΑΕΛ, στην οποία έμεινε για 1,5 χρόνο αγωνιζόμενος σε Σούπερ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ 2 και καταγράφοντας συνολικά 52 συμμετοχές και 2 γκολ. Το καλοκαίρι βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη στο Εκουαδόρ και στην Μουσούκ Ρούνα με την οποία είχε 18 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο Αdrian Colombino θα έρθει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει τις προπονήσεις με την ομάδα μας τον Δεκέμβριο».