Super League 2: Ηλιούπολη και ΠΑΟ Ρουφ αποδέχθηκαν τις προσκλήσεις και θα παίζουν στη 2η Κατηγορία!

Τόσο η Ηλιούπολη όσο και ο ΠΑΟ Ρουφ έκαναν δεκτές της προσκλήσεις της διοργανώτριας ν' αντικαταστήσουν Ξάνθη κι Εργοτέλη και θα παίζουν στην Super League 2 την σεζόν 2022-23!

Super League 2: Ηλιούπολη και ΠΑΟ Ρουφ αποδέχθηκαν τις προσκλήσεις και θα παίζουν στη 2η Κατηγορία!

Παρά τη ρευστή κατάσταση για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 oι δύο ομάδες (Γ.Σ Ηλιούπολη και ο ΠΑΟ Ρουφ) που προσκλήθηκαν από τη διοργανώτρια προκειμένου ν' αντικαταστήσουν την Ξάνθη και τον Εργοτέλη που αποσύρθηκαν αποδέχθηκαν τις προσκλήσεις!

Κι έτσι την σεζόν 2022-23 θ' αγωνιστούν στη 2η τη τάξει κατηγορία.

Πρώτη η Ηλιούπολη επισημοποίησε, με πανηγυρική ανακοίνωση της πως μετά από 12 χρόνια επιστρέφει στην κατηγορία.

Όπως αναφέρεται σ’ αυτή, οι διοικούντες έχουν ξεκινήσει ήδη διαδικασίες για τη μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ, καλώντας επιχειρηματίες της πόλης και φιλάθλους να τους συνδράμουν.


Το παράδειγμα της ακολούθησε ο ΠΑΟ Ρουφ αποδεχόμενος την πρόσκληση όπως ανέφερε η αθηναϊκή ομάδα σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκεί αναφέρεται ότι η επιστροφή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 50 χρόνια θα γίνει υπό την επωνυμία "ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΑΘΗΝΩΝ", τονίζοντας παράλληλα ότι έγιναν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για τη σύστασή της.

Πλέον απομένει κλήρωση για το ποιά ομάδα θα πάει στο Βόρειο Όμιλο (αντί της Ξάνθης) και ποιά στο Νότιο (αντί του Εργοτέλη)