ΑΕΛ: Συνεργασία με Τύρναβο

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Τύρναβο

ΑΕΛ: Συνεργασία με Τύρναβο

Συνεργασία με τον Τύρναβο ανακοίνωσε η ΑΕΛ.

«Ολοκληρώνοντας μια σειρά δημιουργικών επαφών, ΠΑΕ ΑΕΛ και Τύρναβος 2005 οριστικοποίησαν σήμερα το μεσημέρι τους όρους της συνεργασίας που ξεκινάει επίσημα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πρόκειται για συνεργασία που θα αφορά σε όλο το εύρος των δράσεων της ΠΑΕ και του κορυφαίου σωματείου της επαρχίας Τυρνάβου, τόσο σε επίπεδο αγωνιστικών και μη δραστηριοτήτων, όσο και σε επίπεδο Ακαδημιών.

Παρόντες στην σημερινή συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, ήταν από πλευράς της, ο Γενικός Διευθυντής, Χρήστος Τσούμαρης και ο Αθλητικός Διευθυντής, Στάθης Ταυλαρίδης κι από την πλευρά του Τυρνάβου 2005, ο πρόεδρος κ. Γιωρίκας Σαλτζίδης, ο οποίος δήλωσε πανευτυχής για το επίπεδο των συζητήσεων και το περιεχόμενο της συμφωνίας.

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η διάθεση προώθησης δημιουργικών συνεργασιών με ιστορικά σωματεία και κορυφαίους εκπροσώπους των επαρχιών του νομού, με κοινό στόχο την ανάπτυξη και ανάδειξη του λαρισινού ποδοσφαίρου.

Να σημειωθεί πως σε εφαρμογή της συμφωνίας, με πρωτοβουλία του Τεχνικού Διευθυντή των Ομάδων Νέων της ΠΑΕ, Θοδωρή Ελευθεριάδη, θα ακολουθήσει εντός των επόμενων ημερών συνάντηση εργασίας του ιδίου με το προπονητικό επιτελείο της πρώτης ομάδας αλλά και των Ακαδημιών του Τυρνάβου 2005», αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΛ στην ανακοίνωσή της.