Τρεις μεταγραφές ο Ηρόδοτος

Ο Ηρόδοτος απέκτησε από τον Εργοτέλη τους Γιάννη Κουτάντο, Αντώνη Αλεξάκη και Γιάννη Θεοδωράκη

Τρεις μεταγραφές  ο Ηρόδοτος

Τρεις νέες μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ηρόδοτος στην προσπάθειά του να ενισχυθεί, προκειμένου να έχει καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League 2. Το δελτίο Τύπου της Ηρακλειώτικης ομάδας αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος καλωσορίζει στην οικογένειά της τρεις πρώην παίκτες των του Εργοτέλη. Ο λόγος για τον Γιάννη Κουτάντο, τον Αντώνη Αλεξάκη και τον Γιάννη Θεοδωράκη.

Ο Γιάννης Κουτάντος έχει γεννηθεί 31/1/00, αγωνίζεται ως μέσος και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αετό Ανωγείων. Στη συνέχεια βρέθηκε στον Εργοτέλη όπου από την Κ 19 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Δόθηκε δανεικός στην Επισκοπή και στη συνέχεια επέστρεψε στους «κιτρινόμαυρους» όπου βρισκόταν ως τώρα.

Ο Αντώνης Αλεξάκης είναι μέσος και είναι γεννηθείς 2 Ιουλίου του 2001. Έκανε τα πρώτου ποδοσφαιρικά βήματα στον Εργοτέλη με τον οποίο και έγινε επαγγελματίας το 2019.

Ο Γιάννης Θεοδωράκης παίζει ως κεντρικός οπισθοφύλακας και γεννήθηκε 8 Ιουνίου του 2001. Γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στον Εργοτέλη, όπου έγινε επαγγελματίας το 2020 και έμεινε ως τον Ιούλιο του 2022».